Küçük Kızlar Basketbolda Final Heyecanı Yaşandı

featured

Küçük Kızlar Basketbolda Final Heyecanı Yaşandı

2015-2016 Sezonu Küçük Kızlar kategorisi basketbol il birinciliği oynanan final maçı ile sona erdi.

Dolu tribünler önünde oynanan final müsabakası, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.Son derece çekişmeli geçen finalde, il müdürlüğü basketbol antrenörü Murat Acar’ın çalıştırdığı Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü rakibi Kırkpınar Basketbol Takımı’nı  45-34 yenerek küçük kızlar il birincisi oldu ve 22-26 Mart tarihleri arasında Çanakkele’de yapılacak olan Marmara Bölge Şampiyonası’nda ilimizi temsil etme hakkı kazandı. Turnuvada Kırkpınar Basketbol Takımı ikinci olurken, Söğütlüspor Basketbol Takımı üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev’inde izlediği finalin sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Fatih Çelikel, Söğütlü Belediye Başkan Yardımcısı Sami Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü ve Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor kulüp başkanı Selim Şahin verdi.

4 8 10 11 12 xx

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!