Kriz çözülmeli

Kriz çözülmeli

Evet ülkemizde gerçekten de yaşanan bir ekonomik kriz var. Her ne kadar bizleri yönetenler; “bu kriz dış güçlerin oyunu” deseler de, yaşadığımız sıkıntılar alenen ortada. O malum para birimi 7 liraya yakın bir yol almış gitmekte. Keza Avrupa’da yaşayan yine o malum para birimi de nerdeyse 8 lira.

Su, Un ve bunun gibi birçok temel gıdamız da sanki bu iki para birimine endeksliymiş gibi sürekli zamlanmakta. Örneğin Un 95 liradan 170 liraya yükselmiş.

Kalbinizden geçenlere tercüman olabildim mi bilmem ama bu kriz sadece hayatımızı değil, zevklerimizi de oldukça etkilemiş durumda. Bu zevklerimizden olan sevdamız Karasuspor, yeni sezon öncesi ekonomik sıkıntılar içinde. Allah kolaylık versin Başkan Hasan Özkan’a. Bilindiği gibi spor adına ilçemiz büyük bir külfet altına girmiş durumda.

İlçemiz Karasu’nun değerli işadamlarından sevgili Cevat Ekşi, Sakaryaspor Kulüp Başkanı oldu. Bize gurur veriyor ancak o külfet ilçemiz iş adamlarına ayrı bir yük getirdi. Karasuspor’umuzun eski yöneticisi sevgili Mehmet Akbaş, Karasu Yalıspor Başkanı oldu. Hem de iddialı bir yönetim kurulu ile birlikte. Elbette bu da başka bir külfet. Herkes biliyor ki ilçemiz Karasu her ne kadar sanayi ve turizmi bünyesinde barındırmış olsa bile, İnşaat sektörü her zaman birinci sıradaki yerini koruyor korumasın ada demir ve çimento o malum para birimine endeksli olunca, her şey iki katından fazla oldu.

Karasuspor yönetimi bu güne kadar İnşaat sektöründe iş yapan ile müteahhitlerin destekleri ile sezonu bitiriyordu. Dediğim gibi demir ile çimento fiyatları bu sektörü şimdilik neredeyse durma noktasına getirdi. Tedbiri elden bırakmayan birkaç büyük inşaatçımız dışında durum kötü. Kısacası demem o ki; Karasu’muzdaki iş adamlarımız ve esnaflarımız, Karasuspor’umuzu bu lig maratonunda yalnız bırakmamalı. Herkes bir an önce el ele vermeli ve bu krizin önüne geçmeli. Şen ve esen kalın.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!