Kötünün içinden bir çıktı

Kötünün içinden bir çıktı

Sakaryaspor darıca ile sahasında ilk beraberliği elde etti. Bu istenmeyen sonucu bende bir ilk olarak iki ayrı futbol telinden sizin önünüze koyacağım. Maçın hepsini bir sepete koymadan doksan dakiklik oyunu iki ayrı devre halinde değerlendirmeye çalışacağım. Sakaryaspor maça iyi başladı. Daha 42 saniye dolarken hakan soldan iyi kesti Hacı Murat’ın penaltı noktasına yakın yerden yaptığı plase kalecinin üstünde kaldı. Farklı yere gitseydi, dakika bir gol bir olurdu. Gelin ondan sonrasına hep beraber bakalım. Bu dakikadan sonra bizim adımıza elde avuçta hiç ama hiçbir şey yok. Rakip adına yazılacak çizilecek çok şey var. İlk yarının futbol üstünlüğü onlarla kol kola gezdi. 4 dakikada ipimizi tam çekeceklerdi, yedi hafta sonra forma verilen Bekaroğlu Burak sahneye çıktı. Bitmedi bu sefer Bekaroğlu  Burak’ın savunma derinliğinde çevre denetimi yapmadan topu sektirmesi sonrası olası gole bu sefer Fikret geçit vermedi. Bitmedi devam ediyorum. Dk 33 Burak Bekaroğlu müdahalesi ile mutlak bir golden kurtulurken skor tabelasındaki 0-0 yerini korudu.

GELİN İKİNCİ YARIYA GİDELİM

Bu yarıda rüzgar arkamızda futbolumuzda biraz kıpırdama varda Enesin bindirmelerde fireni bir türlü tutmadı. Erdağ kopuk uçurtma gibi. Koşuyor, didiniyor topu karşı kaleye yıkmaya çalışıyor ama sonuç? Adamlar 54 de gole çok yaklaştılar, yaklaşmasına da 15 nolu Abuzerin vuruşu kalecide kaldı. Sakarya spor bastırıyor . Er çağın estetik güzelliği olan pasını Hacığlu Murat yedi bitirirdi ,yetmedi birde ezdi geçti. Her zaman olduğu gibi alışıla gelmiş değişim sahneye kondu. Dökülen Enes çıktı A.kladir girdi. Allah’ı var A.Kadir Enese göre daha hareketli daha istekliydi de, sonuç kısmında yoktu. Bu arada kâbus gibi bir an yaşadık. Bir serbest vuruşta orta hakem  ağlarla buluşan pozisyonu önce gol verdi, sonra iptal etti. Golü yardımcının ofsayt bayrağı iptal ettirdi diyerek kâbus gibi anı futbol gönlümüze gömelim. Verseydi ,ne benim ,nede sizin gıgınız bile çıkmazdı. Son anlarda kontrolsüz güç gibi gözükse de Ercağın ateşlediği anlarda gol adına ,üç puan adına bayağı heyecanladık. Birinde 90+2 de kaleci üç puana koşarken olası golümüzü engelledi. Kısacası uzatma önümüze heyecan koydu üçü getirecek golü koymadı ve gün başladığı gibi bitti.

SON SÖZLER

Sakaryaspor son iki yenilginin altından kalkacak futbol gücünü rakipe kabul ettiremedi. Futbol tansiyonumuz ikinci yarı biraz yukarıya çıktı ama takım içindeki kötüler vardı. Örneğin Enes, örneğin çıkarken sanki çok şeyler yapmış gibi çıkarken pazupantını yere atan Murat Hacıoğlu. Takımla beraber ondaki düşüş çok daha fazla . Sakarya spor bu kardeşle anlaşırken hep 90 dakika sözümü verdi? Sakaryasporun düşüşteki futbol resminde sadece onlar yok. Kulübenin rotasyon tercihlerimde tartışılır. Ben şahsen bu maçta Canberki çok aradım. Ahmet’le Mehmet’le bizim işimiz çok zor. Sadece omu Serdarın bile futbol ayarı bozulmuş. Sonuç olarak savunmada Fikreti, kontrolsüz güç gibi gözükse de Ercağ zamanla bu takıma katkı yapar diye iyimser bir futbol düşüncesini aldım cebime koydum. Biterken son sözlerim iki yenilgi bizim öz güvenimizi, futbolumuzu, erken ucan hayallerimizi çok çabuk teslim  almış. Sakaryaspor bu uyuşukluktan çok çabuk kendini kurtarmalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!