KÖTÜ FUTBOL İYİ SONUÇ 1-0

featured

Sakaryaspor Sakarya Atatürk Stadında Manisa Büyükşenir Belediyespor’u ağırladı. Maça çok şaşırtıcı kadro ile çıkan Sakaryaspor maçın tamamında rakibine karşı esir bir futbol oynadı. Öyle ki ilk yarıda ve ikinci yarıda Manisa Büyükşehir Belediyespor mutlak 6 Net gol pozisyonundan forvet elemanlarının beceriksizlikleri nedeniyle yararlanamadılar.Buna karşı Sakaryaspor 11. Dakikada bulduğu penaltıyı Ömer’le gole çevirerek geride kalan 70 ve 6 Uzatma dakikasında bu golü korumak için çabalayınca ortaya kötü bir futbol ama iyi bir sonuç çıktı 1-0 Puanını 39’a çıkartan Sakaryaspor ligde de 5. sıraya yerleşti. 32 puanda kalan Manisa BBSK ise 12. sıraya geriledi.

ÖMER İLK GOLÜNÜ ATTI

Spor Toto 3. Ligin 26’ncı haftasında kendi sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Sakaryaspor, sahasında rakibini 1-0 devirdi. Son derece zorlu geçen müsabakada savunmada ciddi şekilde zaaflar veren temsilcimiz Sakaryaspor, rakip oyuncuların 2 kez kaleci ile karşı karşıya kalmasına neden oldu. Ancak bu anlarda rakip oyuncular topu dışarı vurdu. Manisa Bld. takımının bir topu da direkten dönerken Sakaryaspor’u öne geçiren gol 11’nci dakikada geldi. Bu dakikada rakibin eline çarpan topa hakem penaltı ile cezalandırdı. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Ömer Yıldız’dan geldi. Ömer Yıldız Sakaryaspor forması ile çıktığı ilk maçta golle tanışmış oldu ve müsabakanın ilk yarısı 1-0 tamamlandı.

ŞANSIMIZ YAVER GİTTİ

Maçın ikinci yarısında da büyük bir baskı altında kalan temsilcimiz, yakaladığı kontra atakları değerlendiremedi. Müsabaka ekibimiz adına iyice zorlaşırken, Manibe büyükşehir belediyespor’dan 89’da Süleyman Numan ve 90’da da Mustafa Tiryaki kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 9 kişi mücadele eden Manisa’ya geçit vermeyen ekibimiz sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Lig sıralamasında Sakaryaspor’un üzerinde bulunan tüm rakipler puan kaybı yaşarken, bu bağlamda altın değerinde 3 puanın sahibi olan temsilcimiz büyük bir avantaj yakalamış oldu. Ekibimiz rakiplerin puan kayıpları yaşaması ile aslında 18 puan kazanmış oldu. Burhan UĞUR

STAD : Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER: Tolga Sancak* Yakup Bulut** Selahattin Altay**

SAKARYASPOR: Yavuz ** Burak Bekaroğlu** Nedim ** Fikret *** Efşan*** Adnan ** Turgay An** Serkan Doğan Volkan Yılmaz** (Dk.71 Aykut Köz ) Nurullah * (Dk.76 Tevfik Işık), Ömer** (Dk.90 Mert Sarı)

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz İncedal

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BLD.: İlker Avcıbay*, Emrecan**  Berkin Kamil* (Dk. 82 Caner ), Süleyman Ruman ( K.K ) Ahmet Kaan* (Dk.51 İsmail**), Süleyman Kapan ( (Dk.73 Ferdi ), Olcay Turhan*  Şemsettin* Özgür Kedikli** Kaan ** Mustafa Tiryakİ ( K.K )

TEKNİK DİREKTÖR . Levent Eriş

SARI KARTLAR: Süleyman Numan (Manisa Bld), Ömer Yıldız, Nedim Köseoğlu (Sakaryaspor)

GOL: Dk.11 Ömer Yıldız pen. (Sakaryaspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.89 Süleyman Numan, Dk.90 Mustafa Tiryaki (Manisa Bld)

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 5 Olcay kaleci Yavuz’la karşı karşıya taldı, Yavuz topu iki hamlede kontrol etti.

Dk. 10: Ömer Yıldız’ın ceza sahasından çektiği şuta Manisa BBSK defansı elle müdahale etti. Ömer Yıldız, kazanılan penaltıyı gole dönüştürdü. 1-0

Dk. 22 Sakaryaspor ceza alanı içerisinde meydana gelen bir pozisyonda Ekrecan’ın kafa vuruşu yan direkten geri geldi.

Dk. 38 Hızılı gelişen bir Manisa atağında topla buluşan Olcay’ın vuruşu dışarıya gitti.

Dk. 62: Manisa BBSK’den Süleyman Numan Çarıkçı sarı kart gördü.

Dk. 72: Sakaryaspor’dan Ömer Yıldız sarı kart gördü.

Dk. 90: Manisa BBSK’den Süleyman Numan Çarıkçı ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyundan atıldı.

Dk. 90 + 1: Manisa BBSK’den Mustafa Tiryaki kırmızı kartla oyundan atıldı. Konuk ekip maçı 9 kişi tamamladı.

 

IMG_9266 IMG_9277 IMG_9391 IMG_9411 IMG_9416 IMG_9421 ss ens (4) tolga sancak (2)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!