KOSKOCA ALTAY CAMİASINA YAKIŞMADI !

featured

KOSKOCA ALTAY CAMİASINA YAKIŞMADI !

Altay yönetim kurulundan bazı üyeler ile Altay taraftarları maçın başlamasından bitişine kadar ne kadar ayıp davranış varsa hepsini sergilediler. Tribünlerde bulunan Altay taraftarları sürekli küfürlü tezahüratlarını sürdürürken, öte yandan Altay yöneticileri de saha içerisinde Sakaryaspor Teknik kadrosuna bir sürü hakarette bulunmaktan kaçınmadı. Bunun bir örneği de devre arasında yaşandı.  Soyunma odasına gitmekte olan teknik kadroya Altay yöneticileri hakaretler yağdırdı. Buna sessiz kalmak istemeyen Yardımcı antrenör Eyüp taş’a saldırmaya kalktılar. O anda görevli güvenlik güçleri bu kişileri olay yerinden uzaklaştırdılar.

90 DAKİKA KÜFÜRDEN NASİPLERİNİ ALDILAR

İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanan Altay-Sakaryaspor maçında 5 bin Altay, iki bin kadar Sakaryaspor taraftarı vardı. Başkan İsmail Gürses ve yönetim tam kadro maçı izlerken tezahüratlarıyla ateş çemberine dönen tribünlerde centilmenlik yoktu, iki tarafa da disipline sevk kaçınılmaz Yasak yoktu, Göztepe yanımızda yer aldı ama güvenlik güçleri Atatürk Stadına Sakaryaspor’a destek için gelen Göztepe taraftarını maça almadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!