Koşabiliyorken Koş Sakarya

Sakarya Koşuyor

Koşabiliyorken Koş Projesi Kapsamında Spor Genel Müdürlüğünün  Nisan Ayı 4. Hafta Değerlendirmesi Neticesinde Sakarya İli Türkiye İkincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında Sakarya’da düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla 2012 yılında hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi 2018 yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, tüm vatandaşlarımıza spor yapma imkanı veren ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi çalışmaları devam ediyor.  İl Merkezi ve İlçelerimizde , yerel yönetimler ile kamu-kurum ve kuruluşlarına ait açık ve kapalı alanlar kullanılarak, her yaş kategorisinden vatandaşlarımıza spor yapma imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Projeye destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum“ dedi.

Çelikel ; Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında İlimizde yaptığımız faaliyetlerimiz Spor Genel Müdürlüğümüzce Nisan ayının 4. Hafta değerlendirme neticesinde Türkiye 2.’liği elde etti. Bu önemli ve anlamlı başarıda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum “ şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!