KÖR TOPAL BAŞLADIK !

featured

KÖR TOPAL BAŞLADIK !

Geçtiğimiz Pazar günü Denizli’de farklı mağlup olarak play-off ümitlerine son veren Sakaryaspor bu hafta sonunda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına Rüstemler tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Futbolculardan  bazılarının çıkmadığı antrenmanda bazı futbolcular da yürüyüş yaptıktan sonra soyunma odalarına gittiler.

TEK TEK DÖKÜLÜYORUZ

Sakaryaspor’un yaptığı haftanın ilk antrenmanına sezonu kapatan Efşan Geçgin ile mazereti olan Ömer Yıldız ve izinli olduğu söylenen Feyyaz Aydil katılmadılar. Seyirciler tarafından da istenmeyen Ömer ve Feyyaz ile ilgili açıklamanın Çarşamba günü yapılacak bir basın toplantısı ile Başkan Aydın tarafından yapılacağı bildirildi, Öte yandan ayak parmak aralarında nasır olduğunu söyleyen Tevfik Işık,  Gripal enfeksiyon geçiren Nedim Köseoğlu ve uzun yoldan geldiği için Volkan Yılmaz bir süre yürüyüş yaptıktan sonra soyunma odalarına gittiler.

idman (1) idman (2) idman (3)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!