Kör ölünce

featured

Kör ölünce

Sakaryada ASKF bir değişimi Salı günü itibarıyla Spor kamuoyu ile paylaştı. Yaşar Zımba göreve geldiğinden beri bu gün gidecek yarın gidecek diye fal bakılan güler yüzlü Futbol İl temsilcisi Ali Aslanla, Salı günü yollar ayrıldı. Bize göre 9, kimilerine göre 13 yıldır Futbol İl temsilcisi makamında iyi kötü görev yapan bu kardeş gitti ,yerine Tezcan Demir geldi. Bu değişim sonrası medyada ,internet köşelerinde Ali Aslan lehine yazılan yorumlar var.

Tabiki olacak. Devir İnternet devri. Futbola Hizmet koltuğunda uzun süre kalan bir insanı sevende olacak ,eleştirende.Yalnız bakıyorumda yapılan eleştiriler daha ziyade Ali Aslan üzerinden ASKF ye yapılıyor. Ben bu konuda sözün kısası,sözün özü ile bu olaya ufak bir nokta koyacağım. Bizim gibi duygusallığın tavan yaptığı ülkelerde

KÖR ÖLÜNCE  BADEM GÖZLÜ olurmuş misali göz yaşı dökmek sanki adettenmiş gibi yaşanır ve bir gün gelir unutulur. Buda unutulur. Kimler unutulmadıki. Hüseyin Bozlar,Oğuz Taşkınlar,İsmet Akdemirler  ,Sinan Pantalar,Gülteki İsmailoğulları,Rahmi Cantimurlarda o koltuktan geldiler geçtiler.

Hatırlayanlarınız varmı? Ben bu isimleri önünüze koyunca  Allah Allah bunlar bu ilde görev yaptımı diyenlerinizin çok olduğunu düşünüyorum. Türkiyenin ve Sakaryanın o kadar sorunu varki Ali Aslan olayı devede kulak kalır. Son bir not bu tür görevden alınmaların Demokratik olduğunu düşünmüyorum. İl Temsilçiliği makanına gelecek kişinin, kulüplerin en doğal hakkı olan secimle gelmesi daha adil bir tercih olacağı konusunda düşüncesi olanlara, bende buradan el veririm.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!