Konuklar Riva’da

Konuklar Riva’da

Sakaryalı bir Genç Teknik adam şu sıralar İstanbul’da Riva’da devam etmekte olan Performans Uzmanlığı ( Kondisyoner )kursunda yer alıyor. 31-Mayıs 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan kursta 60 aday iki grup halinde kurs görüyorlar.

ERCAN KONUKLAR KİMDİR?

Sakarya TÜFAD yönetiminde olan, ayrıca B lisans sahibi olan Alaattin Konukların oğlu olan Ercan Konuklar A Prof lisansına sahip. Teknik adamlıkta Adapazarı sporda Hikmet Sevimin yardımcılığını yapan ,bir ara bu takımda tek başına sorumluluk alan Ercan Konuklar, son olarak gecen yıl Kocaeli Derincesporu çalıştırmıştı.

SAKARYADA TEK

Gençlik Spor Bakanlığı Spor Kondisyoner belgesi, AntRaman Bilimi yüksek Lisansıda  olan Ercan Konuklar ayrıca antrenman Bilimi lisans eğitiminde aldı. Şimdi bunu daha yükseğe çekmek adına Riva’da olan  Konuklar Riva’daki 2 periyot Atletik Performans uzmanlığını tamamlayarak, bu aşamada ilimizde bu gün, için tek Sakaryalı unvanı olan Teknik adam olarak ünlenecek.

ZORUNLU OLACAK

TFF, Atletik Performas Uzmanlığı ( Kondisyoner ) konusunda ellerinde belge olan çalıştırıcıların görev yapacağı liglerin sayısında yükseltti. 2018-2019 Sezonunda Türkiye liglerinde TFF Süper ve TFF 1 liginden sonra profesyonel kulüpler bu sezon itibarıyla, TFF 2 ligin dede  teknik kadrolarında kulübede, Performans Uzmanı lisanslı ( Kondisyoner ) bulundurmak zorunda olacaklar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!