KOLAY MACIMIZ YOK

featured

Rüstemler Tesisleri’nde basın toplantısı gerçekleştiren Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin önemli açıklamalarda bulundu.

eçtiğimiz hafta Manisaspor’u 2-0’dan gelerek 3-2 yenen Sakaryaspor’da teknik direktör İsmail Ertekin Rüstemler Tesisleri’nde basın açıklaması gerçekleştirdi.

DERS NİTELİĞİNDE BİR OYUNDU

Manisaspor maçına değinen İsmail Ertekin, “Her zaman maçları çeviremeyebilirsiniz. İnşallah bundan sonraki maçları bu tür pozisyonları yaşamayız ve yaşatmayız. Ders niteliğinde bir oyundu. En güzel taraf ise 2-0 mağlup düşen takıma seyirci arkasını dönmedi ve terk etmedi. Bundan sonrada bizi terk etmedikleri sürece biz kazanmaya devam edecek. Bu takım teknik heyet, futbolcusu ve yönetimiyle uğraşıyor.” dedi.

KALKIP TA 11 KİŞİ ÇIKAR OYNARIZ DİYORUZ AMA…

Sarı kart ve sakat oyuncuların fazla olmasıyla ilgili olarak “Şartlar bunlar. İkinci devreye başladığımızdan beri ideal 11’i tutamadık. Bunu hoş durumda karşılamak olsun. Basın ve taraftar bunu kabullendi. Biz şimdi kalkıpta 11 kişi çıkarız diyoruz ama oluşmuş bir takımın eksiklikleri mutlaka etki ediyor. Bu etkiden dolayı bu sallanmaları yaşıyoruz. Cezalı ve sakat oyuncularımızın dönmesiyle biraz daha oyunsal formda daha önde olacağız diye düşünüyorum.” dedi.

PARAYLA BAŞARILI OLACAKLAR DİYE BİR DURUM YOK

İsmail Ertekin fikstür hakkında ise şu ifadeleri kullandı; “Rakiplerimiz bir biriyle oynayacak. Samsunspor kapasite olarak en iyi takımı. Yüksek paralara alınmış bir çok oyuncusu var. Lakin şu anda parayla başarılı olacaklar diye bir durum yok. Samsunspor iç sahada kaybeden bir takım. Biz içerde dışarda kayba gitmedik.” dedi.

HAKEMLERDEN İSTEĞİMİZ ADALETLİ MAÇ YÖNETSİNLER

Hakemler hakkında da konuşan teknik direktör İsmail Ertekin; “O benim işim değil Sakarya’yı yönetenlerin işi. Siyasilerin ve yöneticilerin işi. Sarıyer maçını izleyen arkadaşımız, bütün kararların Sarıyer’in tutulduğu söyledi. Hakemler ise sürekli bizim lehimize karar veriyor. İkinci devre bütün kararlar bizim tersimize verildi. Bizim talebimiz hakemlerden yardımcı olmamısı değil iyi bir maç yönetmesi” dedi.

ÜST DÜZEY FUTBOL YETENEĞİMİZ YOK

İsmail Ertekin sözlerini şu şekilde noktaladı; “Biz ciddiye aldığımız tüm maçları kazanırız. Bizim takımımız savaşıp mücadele eden bir takım. Bizim bütün maçlarımız böyle olacak. 11 maçımızıda savaşarak kazanacağız. Bir oyuncumuzun yıldızlaşacağı bir takımımız yok, mücadele etmeliyiz. Üst düzey bir futbol yeteneğimiz yok. Bizde bu güne kadar mücadele ederek ligin zirvesindeyiz. Futbolcularımız hak ediyorlar. Bizi tek engelliyecek şey sakatlık ve cezalılar başla bir engelimiz yok. Yeterki eksiklerimiz olsun.” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!