Köfteci Erdal geleneği bozmadı

featured

Köfteci Erdal geleneği bozmadı

Köfteci Erdal’ın sahibi Erdal Erebilir, spor basınına verdiği geleneksel iftarını verdi. İftara Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, yöneticiler ve spor basını büyük ilgi gösterdi.

Köfteci Erdal’ın sahibi Erdal Erebilir, geleneksel olarak spor basınına verdiği iftar yemeğine  gerçekleştirdi. İftara Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, yöneticiler Cem Gün ile Enes Zengin, Sakaryaspor eski kulüp başkanı Vedat Yaşlıca, Söğütlü İlçe Spor Müdürü ve Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Özgür Aygün ile spor basını büyük ilgi gösterdi. Erebilir’in hazırladığı iftar menüsünü afiyetle yiyen spor basını, Erdal Erebilir’e teşekkür etti. Dostlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Erdal Erebilir, “Bu yılda geleneğimizi bozmadık. Davetime katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yılda hep birlikte oluruz” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!