KOCAELİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ MURAT AYDIN GİBİ BİR ASKF BAŞKANLARI OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLILAR.

featured

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği olarak; Başkan Sinan Panta, Antrenör Kenan Kayalak, Kaleci Antrenörü Hüsnü Mutlu, Boks Antrenörü Fatma Nur Demir, Ampute Futbol Takım Kaptanı Ali Ömer Aydın, Ampute Futbolcu Yusuf Zengin  ile birlikte Kuruluşunun 35. Yılını kutlamak amacıyla Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Murat AYDIN’ı makamında ziyaret ederek 35. Kuruluş yıldönümlerini kutlayıp, Kulübümüz adına Plaket ve formamızı hediye ederek başarılı çalışmalarını büyük bir keyifle izlediğimizi arz edip, başarılarının devamını diledik. Çok samimi bir ortamda geçen bu buluşmada Sporun en büyük dostlukların başlangıcı olduğunu bir kez daha yaşadık. Bize muhteşem bir ev sahipliği yapan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Murat AYDIN ve Yönetimine Kulüp Başkanı olarak Şükran’ları mı sunarım..

KOCAELİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ MURAT AYDIN GİBİ BİR ASKF BAŞKANLARI OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLILAR.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Sayın Murat AYDIN’ı bir Spor Adamı olarak yürekten alkışlıyorum. Sakarya Amatör Spor Kulüplerinin hayal dahi edemeyeceklerini yaşatıyor Kocaeli Amatör Sporuna. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri böyle A.S.K.F. Başkanları oldukları için gerçekten çok şanslılar. Buda Tüm Kulüplere dağıttıkları sezon başı hediyeleri. Sözün bittiği yer bu olsa gerek..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!