KOCAALİSPOR PAMUKOVA’YA GEÇİT VERMEDİ 2-1

featured

KOCAALİSPOR PAMUKOVA’YA GEÇİT VERMEDİ 2-1

Kocaali İlçe Stadında oynanan ve Süper Amatör Beyaz grupta play-off’a çıkacak takımları çok yakından ilgilendiren maçta Kocaalispor, beraberlik halinde dahi play-off’a çıkabilecek Pamukova 1968Spor’u 2-1 Yenerek play-off’a çıkma izini vermedi. Maçın ilk yarısını Kocaalispor Doğancan’ın iki golüyle 2-0 Önde kapadı. Maçın ikinci yarısı çekişme içerisinde geçerken Pamukova maçın 56. Dakikasında Yıldıray’ın golüyle farkı bire indirdiyse de geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kocaalispor sahadan 2-1 Galip ayrıldı. Bu sonuçla Pamukova 1968 play-off’a çıkamazken Arifiye sahasında oynanan karşılaşmada rakibi Hendek Boğazspor’u farklı yenen Arifiye kalaycıspor bu grupta üçüncü takım olarak play-off’a çıkan takım oldu.(Kocaali mustafa gül)

KOCAALİSPOR: 2-PAMUKOVA 1968: 1

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Murat Taşçıkar, Erdi Öz

KOCAALİSPOR: Mustafa*** Onur*** Eser*** Cengiz*** Semih** (Ozan**), Mert*** Cihan*** Onur Yüksel*** Orhan** (Ali**), Doğancan**** Şenol** (Cem**)

ANTRENÖR: Talip Toprak

PAMUKOVA 1968: Burak** (Musa**), T.Bilal*** Tahir*** Emre*** Ensar*** Veysel*** Mustafa** (İ.Faruk**), Yıldıray*** Abdullah** B.Sezai** (Emirhan**), Volkan**

ANTRENÖR: Mehmet Atmaca

GOLLER: Dk.8-16 Doğancan (Kocaalispor), Dk. 56 Yıldıray (Pamukova 1968)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!