KOCAALİSPOR DERT ETMİYOR

featured

KOCAALİSPOR DERT ETMİYOR

Süper Amatör Lig beyaz grupta ilk yarıyı lider 29 Puanlı Adapazarıspor’un ardından 27 Puanla ikinci sırada bitiren Kocaalispor yönetimi ve futbolcuları bunu dert etmiyorlar. Kulüp Başkanı Recep Soy ikinci yarı ile ilgili  bir açıklamada bulunarak, geride kalan ilk yarı karşılaşmaları sonunda Adapazarıspor’la başa baş mücadele eden mavi beyazlıların ikinci yarıya daha iyi hazırlanacaklarını ve amaçlarının play-off karşılaşmalarında iyi sonuçlar alarak sonunda ipi kendilerinin göğüsleyeceklerini söyledi..

ÖNEMLİ YERLERE 3 NOKTA TRANSFER

Kocaalispor teknik Sorumlusu Talip Toprak yaptığı açıklamada “ ikinci yarıya daha iyi hazırlanarak ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz. Bazı yerlere üst seviye futbolculardan bölgesel amatör ligden bir stoper, bir orta saha ve bir de golcü santrfor alarak ekibimizi güçlendirmeyi düşünüyoruz.Ligin sonunda oynanacak play-off maçlarını hedefliyoruz. Burada alınacak sonuçlar süper amatör kümenin gerçek takımlarını ortaya çıkaracak. Süper Amatör kümede beyaz gruptan çıkacak takımların diğer gruba nazaran daha güçlü ve daha sistemli çalışmalar yaptığını görüyorum. Bu nedenledir ki ipi göğüsleyecek takımların bu gruptan çıkabileceklerine inanıyorum. Ama futbol bu sonunda nasıl sonuçlarla karşılaşırız onu zaman gösterecek. Tek amacımız var o da geçen sezon yaşadığımız talihsiz ve üzücü olayları bir kez daha yaşamak istemiyoruz. Süper amatörde mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!