KOCAALİSPOR BOMBA GİBİ

featured

KOCAALİSPOR BOMBA GİBİ

2015 – 2016 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta yer alan ve sezona iyi başlamasına rağmen ilk devreyi orta sıralarda kapatan Kocaalispor, devre arası kampını Kocaalili işadamlarından Zekeriya Ekizoğlu’nun davetlisi olarak gittiği Antalya Kemer Daima Resort Otel’de geçiriyor. Sakatlanan ve gönderilen futbolcuların yerini 5 transferle dolduran mavi beyazlı ekip sezonun ikinci yarısında yeniden zirveyi hedefliyor.

Beş takviye

2015-2016 Futbol Sezonuna Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta iyi başlamasına rağmen üst süte gelen puan kayıpları ile devreyi 17 puanla 8. Sırada kapatan Kocaalispor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Kocaalili işadamı Zekeriya Ekizoğlu’nun davetlisi olarak 30 kişilik kafile ile Kemer Daima Resort Otel’de kampa giren mavi beyazlı ekip sezonun ikinci yarısında yeniden zirveyi ele almanın hesaplarını yapıyor. Transfer döneminde takımdan gönderilen ve sakatlanarak sezonu kapatan futbolcuların yerine Karasu Yalıspor’dan Albay Muzaffer Erdoğan, Nevşehir Gençlikspor’dan Cihan Curoğlu, Pamukova 1968 Spor’dan Doğancan Güvenir, Eyüpspor’dan Kağan Erdem Aydın ve Akçakocaspor’dan Berat Ağaoğlu ile transferi bitiren mavi beyazlı yönetim ismi açıklanmayan iki futbolcu ile daha görüşmeyi sürdürüyor.

Hiç bir şey bitmedi

Kamp dönemi ile ilgili açıklama, sezon hazırlıkları için Kocaalispor kafilesi ile birlikte Antalya Kemer’de bulunan Genel Kaptan Recep Ekşi’den geldi. Ligin ilk yarısında yaşanan puan kayıplarının telafisi için gerekenin yapıldığını belirten Ekşi “Sezona iyi başlamamıza rağmen üst üste gelen sakatlıklar, takımımızı olumsuz etkiledi ve istenmeyen bir şekilde puan kayıpları yaşadık. Ancak hiç bir şey bitmiş değil. Beklediğimiz performansı alamadığımız ve takımdan gönderdiğimiz arkadaşlarımızın yanı sıra sakat futbolcularımızın yerini her biri bir birinden kıymetli 5 futbolcu kardeşimizle doldurduk. Ayrıca şuan ismini açıklamak istemediğimiz 2 görüşmemiz daha var. Kocaalispor ligin, evinde mağlubiyet görmeyen, iddialı ekiplere puan kayıpları yaşatan, puan kaybı yaşamasına rağmen içerde ve dışarıda futbolu ile göz dolduran bir takım”

Pervane oluyorlar

“Elbette puan tablosunda şu an orta sıralardayız ancak zirve ile aramızda kapatılamayacak bir fark yok. Takviyelerle takımımızı güçlendirdik. Oldukça verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Zirve hesabı yapıyoruz. Ayrıca bizi kamp için Antalya’ya davet eden Kocaalili işadamı Zekeriya Ekizoğlu başta olmak üzere Daima Resort Otel’in tüm personeline gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Kafilemizin rahatı için büyük çaba harcıyorlar. Sonuç olarak Kocaalispor 3. Lig’e yükselmeyi hedefleyen bir ekip. Gerek yönetim, gerekse futbolcularımız bu hedefe odaklanmış durumda. Hafta sonu itibari ile kampımızı sonlandırıp evimizdeki Yeniçağaspor maçını bekleyeceğiz. Kocaali li sporseverlerimizin her zaman olduğu gibi ikinci yarıda da takımımızın yanında olacağından şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

kocaali kamp (1) kocaali kamp (2) kocaali kamp (3) kocaali kamp (4) kocaali kamp (5) kocaali kamp (6) kocaali kamp (7) kocaali kamp (8)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!