Kocaalispor:  1 – Kırkpınar: 1

Kocaalispor:  1 – Kırkpınar: 1

Süper Amatör Küme B Grubu’nun Kocaalispor ve Kırkpınarspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Tecrübeli hakem Arif Sucuoğlu’nun üç kez penaltı noktasını işaret ettiği karşılama 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Maçın henüz ikinci dakikasında Kırpınarspor penaltı kazandı. Yalçın Yalazı’nın topu gönderdiği köşe iyi tahmin eden Kocaalispor kalecisi Uğur penaltıyı kurtardı. 12. Dakikada ise Kocaalispor penaltı kazandı. Topun başına geçen Hakan Demir Kocaalispor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla noktalandı.

İkinci yarıda daha açık oyun sergileyen ekipler pozisyon yaratmakta zorlanmasa da son vuruşlarda etkili olamadı. Uzun süre Kocaalispor’un üstünlüğü ile oynanan müsabakanın skoru 87. dakikada netleşti. Kırkpınarspor maçın bitimine kısa bir süre kala penaltı kazandı. 87’de topun basına geçen Yalçın bu kez golü atarak takımına beraberliği kazandırdı.

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Arif Sucuoğlu** Mustafa Altuntaş** Hakan Adlı**

Kocaalispor: Uğur**** Yıldıray** Hakan Ö.** (Hasan Ö.*) Talha** Serkan** Metin** İbrahim** Mustafa** Doğancan** Hakan D.*** (Abbülmecit*) Gökhan** (Okan*)

Antrenör: Hasan Atalay

Kırkpınar: Mustafa*** Şener* Onur** Fırat** Eymen* Muharrem** Gökhan Ö.** (Beytullah*) Gökhan E.*( Hakan Y.*) Yalçın** Duhan** Recep**

Antrenör: Yıldırım Yılmaz

Goller: Dk.12 Hakan Demir (Pen.) (Kocaalispor) Dk. 87 Yalçın Yalazı (Pen.) (Kırkpınar)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!