KOCAALİSAHİLSPOR-AKARTEPESPOR:1-3

featured

Birinci Amatör Küme Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Kocaali temsilcisi Sahilspor ligin altıncı haftasında sahasında zirve ekiplerinden Akartepespor’u ağırladı. İlk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlanan karşılaşmayı konuk ekip 3-1 kazandı. Konuk ekibin 3 golüne de adını yazdıran Caner müthiş performansı ile göz doldururken ev sahibi Kocaali Sahilspor’un tek golünü ise 30. dakikada penaltıdan Eyüp kaydetti. Maçın son bölümler hayli gergin geçerken Kocaali Sahilspor’da oyuna ikinci yarıda dahil olan Adnan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Geride kalan 6 haftada tek galibiyet alıp ve üç puanla grubun dibinde yer alan Sahilspor yükselme umutlarını zora sokarken, Söğütlü temsilcisi Akartepespor zirveye bir adım daha yaklaştı.

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Hasan Kösemen*** Bahadır İleri*** Enes Ayar***

Kocaali Sahilspor: Furkan K.* Ensar* Hüseyin* Eyüp* (Adnan K.K.) Salim* Battalgazi* Y. Emre*(Eray*) Furkan A.* Umut Bülent* Oğuzhan* (Egemen*)

Antrenör: Kadir Demir

Akartepespor: Çetin*** Özgür*** Tolga*** Bahadır*** Serkan*** Uğur*** Kadir*** (Sefa**) Emre*** Caner İ. **** İbrahim Ç.*** (Caner B.**) Gökhan*** (Ramazan**)

Antrenör: Aydın Özmert

Goller: Dk. 30 Eyüp (Pen.) (Kocaali Sahilspor) Dk.17 – Dk. 67 – Dk. 82 Caner İ. (Akartepespor)

Kırmızı Kart: Dk.75 Adnan (Kocaali Sahilspor)

 

1-ens akartepe kocaalisahil

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!