KOCAALİPSOR’DAN FARKLI TARİFE 0-8

featured

KOCAALİPSOR’DAN FARKLI TARİFE  0-8

Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta sezona sahasında aldığı 3-0’lık Yalıspor galibiyeti ile başlayan Kocaalispor, ligin ikinci haftasında Ferizlispor’a konuk oldu. 90 dakika boyunca rahat bir müsabaka çıkaran mavi beyazlı ekip rakibini farklı mağlup etti.

2’de 2

Süper Amatör Lig’de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Kocaalispor gruptaki ikinci maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı. Sezona, ilk hafta sahasında aldığı 3-0’lık Yalıspor galibiyeti ile merhaba diyen mavi beyazlı ekip konuk olduğu Ferizlispor’u farklı mağlup etti. İki müsabakada rakip fileleri 11 kez havalandıran Kocaalispor 180 dakikada kalesini gole kapadı.

Rahat oyun

Müsabakada gol perdesi 9. dakikada açıldı. İlk yarıyı 9 ve 17. dakikalarda Ömer Faruk, 13. dakikada Cem, 16 ve 45. dakikalarda Zafer, 40. Dakikada Doğancan’ın golleri ile 6-0 önde kapatan mavi beyazlı ekip ikinci yarıda da rahat bir oyun sergileri. 59’da Zafer’in golü ile farkı 7’ye çıkaran Kocaalispor’da gol perdesini, 71. dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Semih kapadı.

 

Saha: Ferizli

Hakemler: Bahadır İleri*** Yusuf Bayrak*** Cem Harman***

Ferizlispor: Burak* (Ogün*) Cem* Cevat* Cüneyt* İbrahim* Gökhan* Davut* (Oğuzhan*) Fatih* Yücel* (Apti*) İsmail* Nurullah*

Antrenör: Hüseyin Sürün

Kocaalispor: Mustafa*** Eser*** Onur*** Cihan C.*** (Semih***) Cengiz*** (Ozan***) Mert*** Zafer**** Cihan Y.*** Doğancan**** Ö.Faruk**** (Gökhan***) Cem***

Antrenör: Talip Toprak

Goller: Dk. 9 – DK. 17 Ö. Faruk, Dk. 13 Cem, Dk. 16 – Dk. 45 – Dk. 59 Zafer, Dk. 40 Doğancan, Dk. 71 Semih (Kocaalispor)

ferizlispor kocaali

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!