KOCAALİ’DE MORALLER YERİNDE

featured

KOCAALİ’DE MORALLER YERİNDE

Süper Amatör Küme B Grubu’nda son haftalarda alınan puanlarla yükselişe geçen Kocaalispor ilk yarının son haftasında sahasında ağırladığı Olym Tur Harunustaspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek devre arasına moralli girdi.

Etkili futbol

Süper Amatör Küme B Grubu’nda 2018-2019 sezonuna kötü sonuçlarla başlamasına rağmen son haftalarda alınan puanlarla orta sıralara doğru yükselişe geçen Kocaalispor ilk yarının son haftasında sahasında Olym Tur Harunustaspor’u ağırladı. Özellikle ikinci yarıda oldukça rahat bir oyun sergileyen mavi beyazlı ekip sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak devre arasına moralli girdi. Kocaalispor’un doksan dakika boyunca kontrolü elinde tutan etkili futbolu taraftarın beğenisini topladı.

Rahat galibiyet

İki ekibin karşılıklı atakları ile başlayan müsabakanın ilk golünü 26. dakikada penaltıdan Kocaalispor kaptanı Uğur kaydetti. Çekişmeli geçen ilk 45 dakika ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan konuk ekip ilk dakikalarda pozisyon üretse de Kocaalispor’un baskısı defans direncini kırdı. Son yarım saatlik bölümde adeta tek kale oynayan mavi beyazlı ekip 52’de Necirvan ve 76’da oyuna ikinci yarıda dahil olan Barış’ın golleri ile farkı 3’e çıkardı.(Kocaali  erman cınasoğlu)

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Erkan Engin*** Cem Harman*** Çetin Ateş***

Kocaalispor: Ender*** Onur*** Akın*** Sercan*** Muzaffer*** Muhammed*** Talha*** Fatih*** Aytaç*** (Barış**) Necirvan*** (Melih**) Uğur*** (Emre**)

Yönetici: Zülküf Gedik

Olym Tur Harunustaspor: Şener* Baran* Yavuz* Erdem* Samet* Ö. Faruk* Cihan* Mustafa* (Oğuz*) Enes* Oktay* Umut*

Antrenör: Haldun Şehit

Goler: Dk. 26 Uğur (Pen.), Dk. 52 Necirvan, Dk. 76 Barış (Kocaalispor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!