KOCAALİ SERİYİ SÜRDÜRDÜ

KOCAALİ SERİYİ SÜRDÜRDÜ

Süper Amatör Küme B Grubu’nda ikinci yarıya iddialı başlayan Kocaalispor, grubun zirve ekiplerinden Pamukova 1968spor’u sahasında ağırladı. Müsabakayı bir kişi eksik tamamlayan kuzey temsilcisi sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak yükselişini sürdürdü.

Pamukova yara aldı

Süper Amatör küme B Grubu’nda ikinci yarıya flaş başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çeken Kocaalispor zirvenin iddialı ekiplerinden Pamukova 1968spor’u sahasında ağırladı. Daha çok orta alan şeklinde geçen karşılaşma Kocaalispor’un galibiyeti le sonuçlandı. 1-0 önde götürdüğü mücadelenin son 15 dakikasını 1 kişi eksik oynayan kuzey temsilcisi 90+2. dakikada kontra ataktan bulduğu golle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Karşılaşmanın ilk golü, ilk yarının son dakikalarında penaltıdan geldi. Pamukova ceza sahası içerisinde oluşan karambolde kaleci Uğur’un yaptığı hareket sonrası penaltı kazanan Kocaalispor, 45. dakikada Kaan’ın golü ile 1-0 öne geçerek soyunma odasına galip gitti.

Çıkış sürdü

Daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarıda ise denge 77. Dakikada Kocaalispor’dan Özgür’ün ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi ile bozuldu. Eksik rakibi karşısında pozisyon arayan konuk ekip Pamukova son dakikalarda 3 önemli ataktan yararlanamazken, 90+2. Dakikada orta çizgiye kadar çıkan Pamukova defansının arkasına atılan topu iyi takip eden Ahmet, muhteşem bir koşu ile topa sahip olup kaleci Uğur’u gafil avlayarak Pamukova’nın boş filelerine Kocaalispor’un ikinci golünü bıraktı. Karşılaşma ev sahibi Kocaalispor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Ligde son 5 haftaya girilirken zirve yarışında yara alan Pamukova 1968spor 36 puanla ikinci sıradaki yerini korurken puanını 27 yapan Kocaalispor grupta altıncı sıraya yükseldi.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Murat Baş*** Sinem Çetin*** Hamza Seyyar***

Kocaalispor: Ender*** Ahmet*** Onur*** Akın*** Sercan*** Savaş*** Kaan*** Melih*** Orhan*** (Muhammed**) Özgür (K.K.) Bahadır*** (Rıdvan**)

Antrenör: Atilla Bıçakçı

Pamukova 1968spor: Uğur* Mehmet* Özkan* Ogün H.* Mert* (Mahsun*) Ogün Ş.* (Emre*) Abdullah* Yusuf* Fatih* A. Samet* (Ensar*) Ömer*

Antrenör: Mehmet Atmaca

Goller: Dk. 45 Kaan (Pen.) Dk. 90+2 Ahmet (Kocaalispor)

Kırmızı Kart: Dk. 77 Özgür (Kocaalispor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!