Puanları bölüştüler: 1-1

featured

Puanları bölüştüler

Süper Amatör küme A Grubu’nda kümede kalma mücadelesi veren Kocaali Sahilspor ve Sakarya Tüvaşasspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. İki ekibin de rahat bir oyun sergilediği mücadele her iki yarıda atılan gollerle 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Müsabakanın ilk golü 7. Dakikada ev sahibi Kocaali Sahilspor’dan geldi. Tüvasaş ceza sahası içine yapılan orta sonrası oluşan karambolde defansın arasından iyi sıyrılan Muzaffer, mavi beyazlı ekibi 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Her iki ekibin de net pozisyonlar ürettiği ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Maçın ikinci yarısı ise Sahilspor’un üstünlüğünde geçmesine rağmen skor üreten taraf konuk ekip oldu. 58’de İsmet ile 1-1’lik eşitliği yakalayan Tüvasaş’ın ikinci yarıda bir topu da direkten döndü. Maçın son bölümlerinde baskısını artıran ve üst üste dokuz köşe vuruşunun yanı sıra ceza sahası yakınından 4 serbest vuruş kazanan Sahilspor’un çabaları skorun değişmesine yetmedi. Taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

 

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Gökhan Kahyacık*** Utku Kocaer*** Muhammed Kantaroğlu***

Kocaali Sahilspor: Furkan** Hüseyin** Tunahan** (Umut*) Battal** Ensar** Serhat** İsa** (Tayyip*) Muzaffer** Selçuk** (Bayram*) Orhan** A. Şükrü***

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Sakarya Tüvasaşspor: Tolga*** Sinan** Hüseyin** Samet** Hakan** Halil** (Ö. Faruk*) Ömer** (Umut*) Anıl** Ethem** İsmet*** Okan** (İslam*)

Antrenör: Mehmet Ali Çalışkan

Goller: Dk. 7 Muzaffer (Kocaali Sahilspor) Dk. 58 İsmet (Sakarya Tüvasaşspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!