Kocaali moral buldu: 3-2

featured

Kocaali moral buldu:3-2

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta baraj maçı oynamadan ligde kalabilmek için mücadele eden Kocaalispor ile ligden düşmesi kesinleşen İstanbul temsilcisi Leventspor ligi 23. Haftasında Kocaali’de karşı karşıya geldi. Toplan 5 golün atıldığı karşılaşma 3-2 Kocaalispor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İlk yarı mağlup

Bölgesel Amatör Lig 8 Grupta Kocaalispor ve İstanbul temsilcisi Leventspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Hayli çekişmeli geçen müsabaka 3-2 Kocaalispor üstünlüğü ile sonuçlandı.  Karşılaşmaya hızlı başlayan Kocaalispor 16. Dakikada Caner’in penaltı golü ile golü ile öne geçse de oyun üstünlüğünü ele alan Leventspor’un skoru değişmesi uzun sürmedi. İlk yarının son 25 dakikalık bölümünde baskı kuran konuk ekip önce 27. Dakikada Recep İle beraberliği yakaladı, daha sonra 36. Dakikada Erdem’in penaltı golü ile öne geçti. İlk yarı 1-2 Leventspor üstünlüğü ile sonuçlandı.

Geri dönüş

İkinci yarıya daha kontrollü ve baskılı başlayan taraf ev sahibi Kocaalispor oldu. İlk dakikalarda 3 önemli pozisyondan yararlanamayan mavi beyazlı ekip beraberlik golünü 64. Dakikada Caner’in ayağından buldu. Leventspor ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen takımın frikik ustası Caner düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi skoru beraberliğe taşıdı. Beraberlik golünün ardından baskısını daha da artıran Kocaalispor 76. Dakikada Muzaffer’in ayağından bulduğu golle yeniden öne geçti.  Karşılaşma 3-2 Kocaalispor galibiyeti ile noktalandı.

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Murat Ceyhan*** Ayşe Sağırkaya*** Berkay Daban***

Kocaalispor: Bilal** Hakan*** (Emrah**) Caner**** Muzaffer*** Mustafa*** Erdi*** Burak*** Kağan** (Doğan**) Ömer Faruk*** (Berkay**) Kemal*** Oğuzhan***

Antrenör: Talip Toprak

Leventspor: Onur** Çağrı** Fuat** (Yağızhan*) Recep** Sacit** Savaş** Erdem** (Çetin*) Murat** Muhammed** Can* Oğulcan**

Antrenör: Mehmet Mustafa Yorulmazlar

Goller: Dk. 16 (Pen.) Dk. 64 Caner, Dk. 76 Muzaffer (Kocaalispor) Dk. 27 Recep, Dk 36 Erdem (Pen) (Leventspor)

ERM_4357 ERM_4363 ERM_4374 LEVENTSPOR

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!