KOÇ ERNAK TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

featured

KOÇ ERNAK TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükşehir Basket, Süper Lig’de taraftarı önünde çıktığı ilk maçta Trabzon’u yenerek büyük sevinç yaşadı. Koç Selçuk Ernak alınan galibiyette taraftarın büyük rol oynadığını söyledi.

“ ZOR BİR RAKİPLE OYNADIK “

Koç Selçuk Ernak, “Zor bir rakiple oynadık. Çok kuvvetli hücum oyuncuları var. Maçın başında da rahat ve özgüvenli oyun ortaya koyamadık. Ama bunu bekliyorduk. Yeni ve genç bir takımız. Bu ligde ilk defa seyircimizin önüne çıktık. Önemli olan maçın içerisindeki dalgalanmaların üstesinden gelmek ve takım halinde kalabilmekti. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca taraftarlarımız inanılmazdı. Bugün bu salonda ilk defa Süper Lig maçı oynanıyor ve hiç boş yer yok. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlara çok ihtiyacımız var. Geçtiğimiz yıl şampiyon olurken de taraftarlarımızın payı çok büyüktü” diye konuştu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Trabzonspor’u yenerek ilk galibiyetini alan Büyükşehir Basket’te büyük sevinç yaşanıyor. Muhteşem taraftarının desteğiyle ilk galibiyetini alan Büyükşehir, rotayı Yeşil Giresun maçına çevirdi. Pazar günü deplasmanda Yeşil Giresun ile karşılaşacak olan Büyükşehir’de hazırlıklar  başlayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!