Kobaş’ın yüzücüleri bu sefer terfi için kulaç attı

Kobaş’ın yüzücüleri bu

sefer terfi için kulaç attı

 

Gerek, Türkiye genelinde aldığı şampiyonluklarla ve gerekse de Sakarya genelindeki performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Kobaş Spor Kulübü’nün yeni yüzme sporcuları bir üst kulvara terfi etmek için, kıyasıya kulaç attı.

 

Onlar kadar velileri de heyecanlandı

Kobaş Yüzme Kulübü’nün ve geleceğin140 sporcusu;  Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Havuzunda gerçekleşen terfi töreninde, bir üst kulvara geçmek için, kendisini izlemeye gelen velilerin önünde zorlu bir kıyasıya mücadele etti. Velilerin yoğun katılımı ile geçen sınavda; orta kulvar, serbest, sırtüstü, kurbağalama, kelebek ve usta yüzücü olmak için kıyasıya mücadele eden sporcular heyecanlı bir süreçten geçti. Tüm antrenörlerinde hazır bulunduğu sınavda; Kobaş Spor Kulübü Başkanı Meydan Kobaş; tüm sporculara başarılar dileyerek hedeflerini milli takım olarak belirlemelerini istedi. Sınavda başarılı olan sporcuların ise terfi belgeleri; ileri tarihte gerçekleşen törenle verilecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!