Kobaş Yüzme’de başarıdan başarıya koşuyor

Kobaş Yüzme’de başarıdan başarıya koşuyor

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanlığı’nın 2018 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan “Özel Sporcular 1.Bölge Yüzme Şampiyonası’na katılan Kobaş Yüzme Kulübü Özel Sporcusu Veysi Turan; 50 metre Serbest stilde kendi kategorisinde baraj geçerek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Veysi Turan; Türkiye Şampiyonası’na katılacak

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanlığı 2018 faaliyet programında yer alan Özel Sporcular 1.Bölge Yüzme Şampiyonası; 18-20 Şubat tarihlerinde Antalya Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcimen Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşti. Şampiyonaya katılan Kobaş Yüzme Kulübü Özel Sporcusu Veysi Turan; 50 metre Serbest Stil kategorisinde barajı geçerek, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Turan ayrıca; 100 metre Serbest Stil ve 50 metre Sırt Üstü Stilde de grup ikincisi oldu. Kobaş Yüzme Kulübü’nün diğer Özel Sporcusu Mehmet Çelik ise 50 metre Serbest Sitil’de grup 6.sı olarak şampiyonayı tamamladı. Bu şampiyonada yer almaktan gurur duyduğunu ve kısa sürede özverili ve disiplinli çalışmayla bu başarıyı sağladıkları ifade eden Antrenörleri Fatih Aslantepe; “Bunu başlangıç sayarak bir sonraki şampiyonalarda daha büyük başarılar elde edeceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!