KOBAŞ KARATE SPOR KULÜBÜNDEN MİLLİ TAKIMA İKİ SPORCU… 

KOBAŞ KARATE SPOR KULÜBÜNDEN

MİLLİ TAKIMA İKİ SPORCU…

 Bu hafta sonu İstanbul WOW otelde yapılacak olan ve 101 ülkeden 1813 sporcunun mücadele edeceği ve bütün Karate Yıldızlarının yarışacağı Olimpiyat kota niteliğide taşıyan İstanbul Open Series A Karate  müsabakalarında Kobaş Karate Kulübü sporcuları Elif Dökmetaş 50 kg da Rümeysa Yıldız 68 kg da ülkemizi temsil edecekler. Sporcular Perşembe günü kampa katılarak Cumartesi sabah seansında eleme müsabakalarına katılacaklar. Sporcularının  Milli takıma davet edilmesinden dolayı sevindiklerini belirten Antrenör Fatih Aksoy “101 ülkeden 1813 sporcunun katılacağı Dünya şampiyonası niteliğinde bir müsabakada iki sporcumuzun yarışacağından dolayı mutlu olduklarını sporcularımızın iyi performans göstereceklerine inanıyoruz”.

Kobaş spor Kulübü Başkanı Meydan Kobaş bu önemli müsabakada iki sporcularının yarışacağından dolayı gururlu olduğunu Milli takıma sporcu vermek için daha çok destek vereceklerini sporcularına Başarılar dilediğini belirtti…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!