Kobaş Ailesi ve Spor Basını İftar’da Buluştu

Kobaş Ailesi ve Spor Basını İftar’da Buluştu

Sakarya’nın en köklü spor kulüplerinden, Karate deyince ilk akla gelen Kobaş Spor Kulübü ailesi muhteşem bir iftar programıyla bir araya geldi.

Karate sporunda başarıdan başarıya koşan, Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları gibi çok büyük sevinçler yaşatan, yüzmede de adından sıkça söz ettiren Kobaş Spor Kulübü camiası iftarda buluştu. Sakarya Kafkas Kültür Derneği Terasında gerçekleşen iftar programına ev sahipliği yapan Karate Federasyonu As Başkanı ve Kobaş Karate Spor Kulübünün kurucusu, kulübün büyük başarıla imza atmasında en önemli rol oynayan Spor Adamı Meydan Kobaş, personel ve aileleri, sporcular, pilates, jimnastik, step-aerobik, yüzme antrenörlerinin yanı sıra Spor basını ile birlikte oruçlar açıldı. Sohbetlerin demlendiği iftar programında konuşan Meydan Kobaş, tüm katılanlara teşekkür ederek, Müslüman aleminin Ramazan ayını kutladı. Başarıların artarak devam edeceğini sözlerine eklerken, Karate branşının da ilk kez Olimpiyatlarda yer alacağını, büyük başarılar beklediklerini, böylelikle ilk olimpiyatlarda tarih yazmak istediklerini Türk Milli Takımı adına umutlu olduğunu aktardı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!