Kızlar Kupalarına Kavuştu

featured

U18 Kızlar Basketbol Ligi Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalar ile sona erdi

 Kızlar Kupalarına Kavuştu

 Sakarya Anadolu Basketbol (BA) takımı 4., Kırkpınarspor takımı 3., Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı 2. , Sakarya Anadolu Basketbol (A) takımı ise şampiyon oldu.

Atatürk Spor Salonunda ilk müsabaka Kırkpınarspor ile Sakarya Anadolu Basketbol (B) Takımları arasında oynandı. Kırkpınarspor rakibini 58-20 yendi. Sakarya Anadolu Basketbol (A) takımı ile Sakarya büyükşehir Belediye Basketbol arasında oynanan son müsabaka nefesleri kesti.

Sakarya Anadolu Basketbol (A) takımı, ilk periyodda rakibine 13-10 üstünlük sağladı. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısını S.Anadolu Basketbol (A) takımı 23-21 önde tamamladı. Bekirhan kardeş’in ekibi , S.B.Ş.B.Basketbol karşısında son çeyreğe 51-40 önde girdi. S. Anadolu Basketbol takımı pota altından 77-58 galip ayrılarak şampiyon oldu.

Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalar sonrasında şampiyon olan Sakarya Anadolu Basketbol (A) takımına kupasını Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel takdim etti.

  1. Olan Kırkpınarspor takımına kupasını Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev verdi. 3. Olan Kırkpınarspor takımına kupasını Sakarya Anadolu Basket Kulübünün başkanı Melih Arbay verdi. 4. Olan Sakarya Anadolu Basketbol (B) takımına ödülünü ise Kırkpınarspor antrenörü Fatih Sancak takdim etti.

Basketbolda U18 Erkekler Liginin ardından Kızlar ligi de sona erdi. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Şampiyon ekibe kupa verdikten sonra kupa alan tüm takımlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek , sporculara başarılar diledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!