Kızlar hakem kurbanı

featured

Kızlar hakem kurbanı

 

Corono Virus garantin asının ardından Genarali Sigorta Sakarya Kız Voleybol takımımız  hiç hazırlık şansı bulamadan çıktığı file üstünde Bolu  Belediyeye  3-0 kaybetti. Hakem hatalarının ön plana çıktığı mücadelede  set alamadan kaybeden temsilcimiz Bolu Belediyeye  17- 25, 22-25 ve s23-25 lik setlerle  3-0 kaybederken  Kocaelili Baş hakemin  yaptığı file üstü hatalı kararları yenilgide başrolleri oynadı.

BEKTAŞ TEPKİLİ

Ganerali  Sigorta Sakarya Bayan voleybol takımımızın Başkanı Ömer Bektaş musabaka sonrası yaptığı açıklamada Voleybol federasyonuna vede maçın baş hakemine tepki gösterdi.  15 Gün garantinede kalan bir takıma hic bir hazırlık şansı tanımayan Voleybol fedarasyonu bu işin baş suçlusudur.  Bitmedi birde maçın kocaellei hakeminin hatalı kararlaerı var. Hiç hazırluık şansı bulamdan ,özellikle ikinci ve son setteki mücadelemizde   verdiğimiz olağanüstü mücadelede haklarının yenildiğine vurgu yapan Ömer Bektaşi buna rağmen tüm olumsuzluklara  rağmen takımızın verdiği  mücadeleyi daktire şayan buluyorum.

TEHİR MACI ÇARŞAMBA OYNANACAK

Genarali  Sigorta  Kız Voleybol takımımız 1 ligrte ikinci maçını yarın oynayacak. İki hafta  önce bir sporcunun Positif çıkması nedeniler  tüm takımın garantiye alınması sonrası ertelenen  Nehşehir Belediye maçı   yarın saat 15.00 de Serdivan Spor salonunda  oynanacak. Bu musabaka ile ilgili çalışmalarını sürdüren Voleybol ligindeki temsilcimiz  ikinci file üstü mücadelesinde galibiyet  hesapları yapıyor.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!