KIZILTAN; “HEDEFİMİZ BİR ÜST LİGE ÇIKMAK”

featured

KIZILTAN; “HEDEFİMİZ BİR ÜST LİGE ÇIKMAK”

Sakaryaspor Sportif Direktörü Özcan Kızıltan Dün yapılan toplantısında yaptığı konuşmasında; Sakaryaspor’un “50+1 Diriliş Yılı” olarak açıklanan sloganı ile yola çıkıldığını ifade ederek; “Bu sloganın hayata geçirilebilmesi için önemli bir takım kurulması gerekiyor” dedi.

Kızıltan yaptığı açıklamada; “Sakaryaspor şu anda hiç kimsenin benimsemediği bir yerde. Bunun için öncelikle buradan çıkmamız gerekiyor. 21 Mayıs itibari ile Yönetim Kurulu’nun yakmış olduğu ateşin ilk adımı bir üst lige çıkmaktır. Bu ateşle yola çıkan Yönetim İsmail Cambaz ile anlaştı ve biran önce transfer çalışmalarına başladı. Şu anda hep birlikte kadromuzu oluşturduk ve yapmış olduğumuz antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında çok iyi bir dönem geçirdik. Hiçbir aksilik yaşamadığımız kamp dönemi için Teknik Heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Ben bu kadronun bu sezon ilk adımı atacağına inanıyorum. İnşallah tüm Sakarya için hayırlı olur” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!