Kızılkayaspor Yeni Sezona Hazır !

featured

Kızılkayaspor Yeni Sezona Hazır !

kizilkayaspor-  osmaneligenclerbirligi- hazirlik- maci- (1)Geyve Kızılkayaspor yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında “sezona hazırım” mesajı verdi.

Geçen sene şampiyon olup 1. Amatöre yükselen Geyve Kızılkayaspor sezon öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor.Hafta sonu Osmaneli’ne konuk olan Kızılkayaspor, ev sahibi Osmaneli Gençlerbirliği’ni Mustafa, İbrahim ve Yasin’in attığı goller ile 3-2 mağlup ederek sezona hazırım sinyalini verdi.

Yeni transferler sezona hazır

Kızılkayaspor, Teknik direktör Kerim Çakmak nezaretinde, Ertan, Ahmet, Hakan, Sezgin, Yasin, İbrahim, Muharrem, Yasin, Mustafa, Mustafacan ile yedeklerde Taner, Emre, Hızır, Rıdvan onbiriyle çıktığı maçta güzel futbolunu attığı goller ile süsleyerek rakibi Osmaneli Gençlerbirliğini 3-2 mağlup etti. Kızılkayaspor yeni sezon öncesi Karaçamspor’dan İbrahim, Alifuatpaşaspor’dan Yasin, Mekecespor’dan Sezgin, Boğazköyspor’dan Caner, Geyvespor’dan Hakan, Bekirpaşaspor’dan Emre ve Kirazcaspor’dan aldığı Hızır ile takımını daha da güçlendirdi.

Sezondan Umutluyuz

Kızılkayaspor Başkanı Murat Çakmak; maç sonrası yaptığı değerlendirmede, öncelikle ev sahibi takım Osmaneli Gençlerbirliği’nin kendilerine karşı olan nazik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, yeni sezon öncesi bir hayli iddialı olduklarını ifade etti. Yaptıkları transferlerin takıma adaptasyonunun her geçen gün daha da arttığını belirten başkan Çakmak, hedeflerinin Süper amatör lig olduğunu ifade ederek diğer takımlara şimdiden gözdağı verdi.

Erdinç TUNA-Geyvemedya.com

kizilkayaspor-osmaneli-genclerbirligi-hazirlik-maci-1 kizilkayaspor-osmaneli-genclerbirligi-hazirlik-maci-2-600x304 kizilkayaspor-osmaneli-genclerbirligi-hazirlik-maci-3-600x369 kizilkayaspor-osmaneli-genclerbirligi-hazirlik-maci-4-600x387 kizilkayaspor-osmaneli-genclerbirligi-hazirlik-maci-5-600x404

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!