Kızılcıkspor Şampiyon

featured

Sakarya 2.Amatör Küme normal sezon hafta sonu oynanan maçların ardından tamamlandı. Gruplarını lider bitiren takımların direkt olarak 1.Amatör Lig’e yükseldiği 2.Amatör Küme’de Karasu Grubu şampiyonu Kızılcıkspor oldu.

Karasu Grubu’nda ligin son maçında 16 puanla lider Kızılcıkspor ve en yakın takipçisi 13 puanlı Kuruderespor karşı karşıya geldi. Karasu Stadı’nda oynanan mücadele karşılılı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. Bu sonucun ardından Kızılcıkspor 17 puan ile şampiyonluğunu ilan ederek 1.Amatör Küme’ye yükselen ekip oldu.

Maç sonrası düzenlenen törenle yeşil beyazlı ekibe şampiyonluk kupasını Sakarya Amatör Spor Kulüpler Federasyonu başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir verdi. Kupa ve madalyalarını alan Kızılcıkspor futbolcuları ve teknik heyeti büyük sevinç yaşarken yeşil beyazlıları ilk tebrik eden Sakaryaspor kulüp başkanı Cevat Ekşi oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!