KIRŞEHİR MAÇI 4 DAKİKA DA BİTTİ….

featured

Sakaryaspor boksör misali rakibi sağdan soldan atak ve ortalarla yordu sonrda vurdu.

Gecenin yıldızı Nuri fatih ile gelen goller maçı izleyenleri rahatlattı, ancak taki Berk ismail oyuna girdikten sonra skor 2.1 olunca orta saha bir anda rakibe geçti.

Hop oturup hop kalkacagımız dakikalar başlayacak derken ,Berk ismail hazırladıgı üçünçü gol gelince ,maçta ,rakibin attıgı gol ile Sakaryasporun 3.gölü arasında sadece 4 dakika varki maçta bu dakikalar içinde bitmiş oldu. Aslında teknik patron oyuncu degişikliklerini yerinde yapsana Abdülaziz degişikligi yerinde zamanında digerleri ise erken oldu bana göre.

Atılan goller alınan galibiyet çok güzel tabibiki, ancak rakibin ilk yarıda buldugu pozisyonlar ve direktem dönen iki topu varki maçın kader anları oldular. Neyse ki farklı galibiyet moral oldu. Şimdi büyük finalde rakip Kocaelipor zorlu bir doksan dakika,belkide 180 belki penaltılara gidecek bir maç, motive olma zamanı..

Takımı maç saatine kadar kapma alıp dış dünya ile bağlantılarını kısıtlayıp takımı maça hazırlama zamanı, bir final daha kaybetmeye tahammülü olmayan şehrin ,böyle bir finalle tarihe geçecek takımı konuşma zamanı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!