KIRPINARSPOR ÜÇ PUANI KAPTI 1-0

featured

KIRPINARSPOR ÜÇ PUANI KAPTI 1-0

Sapanca Atatürk Stadında oynanan Süper Amatör Play-off 2. Karşılaşmasında evinde Kırkpınarspor ile karşılaşan Sapanca Akademispor şans tepti 0-1. Kırkpınarspod maçın 30. dakikasında Yusuf’un golüyle 1-0 Öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı. Maçın ikinci yarısında Sapanca Akademispor biraz daha canlandı ama maçın 78. Dakikasında Cihangir’in kırmızı kart görmesiyle 10 Kişi kaldı. Ama ne var ki maçın 82. dakikasında Sapanca Akademispor bir penaltı atışı kazandı. Celal’in kullandığı penaltı atışını Kırkpınarspor kalecisi Emre kurtardı ve maç ta 1-0 Kırkpınarspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

STAD: Sapanca Atatürk Stadı

HAKEMLER : Arif Sucuoğlu- Semih Karaman- Bahadır İleri

SAPANCA AKADEMİSPOR : Serdar- İbrahim-(dk.79 Tunahan) Sait- Cihangir- Kerim- Gökberk- Erdi- Cankart ( Arda )- Tolgahan,Cihan-( Samet )  Celal

ANTRENÖR : Ufuk Yüzücü

KIRKPINARSPOR : Emre- R. Ali- Gökhan- Kamil- Kemal- Özgür- Yusuf- Murat- Şenol- (Soner)Erhan-(Muharrem) Furkan ( Yıldırım )

ANTRENÖR Mehmet Uçar

GOL Dk. 30 Yusuf ( Kırkpınarspor )

KIRMIZI KART : Dk. 78 Cihangir ( Sapanca Akademispor )

akademi ens . sev seyirci

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!