KIRKPINARSPOR SON ANDA 1-0

featured

KIRKPINARSPOR SON ANDA 1-0

Sapanca  Stadında oynanan Bölgesel Amatör ligde İlimizi temsil eden iki Sapanca Takımının derbisinde kazanan taraf Kırkpınarspor oldu. İlk yarısı vasat bir futbolla geçen karşılaşmanın ikinci yarsında Kırkpınarspor ve Sapancaspor’da canlılık görülürken, maçın 58. Dakikasında Kırkpınarspor Özgür’le gole yaklaştı.

Bu dakikada Özgür’ün kafa vuruşu direkten döndü. Maçın 67. Dakikasında bu defa Sapanca Gençlik sol çaprazdan bir faul atışı kazandı. Ataşı kullanan Levent’in vuruşunu kaleci Vedat çıkarmayı başardı. Maçın 84. Dakikası oynanırken gelişen bir Kırkpınar atağında arka direkte topla buluşan Yusuf Kırkpınarspor’u 1-0 Öne geçirdi. Geride kalan dakikalarda gol çabası vardı ama başka gol gelmedi ve Kırkpınarspor sahadan 1-0 Galip ayrılan taraf oldu. Maçın bitimi ile birlikte her iki takım futbolcuları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı ama her iki takım yöneticilerinin çabasıyla bu gerginlik sona erdirildi.

SAPANCA GENÇLİK -KIRKPINARSPOR: 0-1

STAD: Sapanca

HAKEMLER :Özgür  Güneş, Ömer Sözcü , Selçuk Asutay Ay

SAPANCA GENÇLİK :  Beytullah, Levent, Celalettin, Ömer, Mustafa, Serbay, Oğuzhan (Berkan) Murat(Serdar) Mertbey , kaan, İ.Sezer (Arda)

TEKNİK SORUMLU : İsmail Yılmaz

KIRKPINARSPOR:Vedat, Şener, kamil, Kenan, (İbrahim) Muhammet, Yusuf, Özgür, Gökhan, (Recep Ali) Nazım, Furkan , (Berk) Muharrem

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Uçar

GOL: Dk 84 Yusuf (Kırkpınarspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!