KIRKPINAR PUANI KAPTI:1-1

KIRKPINAR PUANI KAPTI:1-1

Stat:Karasu

Hakemler: Gökhan Kahyacık***,Barış Güngör***, Hakan Adlı***

Karasu Yalıspor: Rıdvan*, Ömer Faruk**, Eray**, Şevket**, Muzaffer**, Zafer**, Ömer Faruk Civelek***, Orhan**, Selçuk**(Semih**), Emre Can**, Edip**(Hamza**)

Antrenör: Ercan Zorlu

Kırkpınarspor: Emre*, Sefa*, Recep**(Gökhan Önsal**), Eymen***, Kemal**, Yusuf**, Soner**, Murat**(Yıldırım***), Şenol**(Gökhan**), Erhan**, Furkan**

Antrenör: Mehmet Uçar

Goller: dk.84 Ömer Faruk Civelek(K.Yalıspor), dk.87 Yıldırım(Kırkpınar)

Karasu Şehir Stadı’nda soğuk bir havada ve az bir seyirci önünde oynanan  karşılaşmada taraflar yenişemedi. Ev sahibi Yalıspor bu sonuçla zirveye yaklaşma şansını tepmiş oldu.

Maçın ilk yarısında iki taraf da kontrollü bir oyunu tercih etti. Bunun sonucunda da zevksiz ve pozisyonu az olan bir 45 dakika vardı.

İkinci yarıda orta alanların biraz daha çabuk geçilmesiyle iki taraf da gol pozsiyonu bulmaya başladı. Konuk ekip oyuna sonradan giren Yıldırım ile iki pozisyon harcayınca maçın bitimine 6 dakika kala ev sahibi takım öne geçti.

Sağdan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte Ömer Faruk Civelek mükemmel bir kafa vuruşu yaptı ve skoru 1-0’a getirdi.

Ancak oyunu soğutamayan Yalıspor üç  dakika sonra golü yedi. Ceza alanı dışından kullanılan serbest vuruşta top kalecinin kucağına geldi ancak sert sayılmayacak bu topu sektiren Rıdvan’ın hatasını affetmeyen Yıldırım skoru eşitledi.

Maçta başka gol olmayınca lig lideri Karasu deplasmanından bir puanla döndü. Maçın hakemleri başarılı bir yönetim sergilerken Yalıspor’da oyundan alınan Edip’in hocasına tepki göstermesi dikkati çekti.      (Karasu    Ramazan Marmara)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!