KIRKPINAR FARK YEDİ 0-4

featured

KIRKPINAR FARK YEDİ 0-4

Bölgesel Amatör Küme 10. Grupta temsilcimiz Kırkpınarspor, deplasmanda 4-0 mağlup oldu.

KIRKPINAR 12. SIRAYA İNDİ

BAL Liginin 15’inci haftasında ekibimiz Kırkpınarspor, Bursa’da Mudanyaspor’un misafiri oldu. Ev sahibi ekip 9’uncu dakikada Bartu Çevik, 18 ve 75’inci dakikalarda İsmail Özgür Göktaş ve 25’inci dakikada Bartu Çevik’in golleri ile karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Kırkpınarspor bu mağlubiyetle puan tablosunda bir sıra gerileyerek Serdivanspor’un ardından averajla 12 sıraya indi.

KIRKPINAR AĞIR YARA ALDI

BAL 10.Grupta ki temsilcilerimizden Kırkpınarspor, deplasmanda Mudanyaspor’a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Sapanca temsilcisi Kırkpınarspor, sezonun ilk yarısında evinde 3-0 mağlup ettiği rakibine deplasmanda 4-0 ile boyun eğdi. 9.dakikada Bartu, 18.dakikada İsmail ve 25.dakikada ilk golün sahibi Bartu 3 gol bulan ev sahibi ekip maçı erken koparttı ve devreye 3-0 önde girdi. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Mudanyaspor 75.dakikada ikinci golün sahibi İsmail ile skoru 4-0’a taşıdı ve maçı da aynı skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Kırkpınarspor bu sonucun ardından ligde kalma yolunda büyük bir yara aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!