KIRKLARELİSPOR’A HAZIRIZ

KIRKLARELİSPOR’A HAZIRIZ
TFF 2.Lig Beyaz Grup 31 . haftasında Sakaryaspor ile kırklareliSpor yeni Atatürk Stadı’nda bir araya gelecek. Karşılaşma 15-04-2017 PAZAR SAAT 19 00 bir araya gelecek sakaryaspor – Kırklereli spor arasındaki maçın hakemi istanbuldan dan Çağdaş Altay yardımcıları ise Hasan Hüseyin Tetik – İsmail Taygun Tasalı dördüncü hakem ise Sercan Yılmaz görev alacaklar.
Sakaryaspor, 15-04-2018 PAZAR GÜNÜ saat 19 00 Sakarya Atatürk stat yom da konuk edeceği Kırklarelispor maçı hazırlıklarını Sakarya Atatürk Stadyumu’nda son idmanla tamamladı. Morallerin tavan yaptığı yeşil-siyahlı ekibimizde tek hedef galibiyet.
4 EKSİK VAR
TFF 2.Ligin 31’nci haftasında sahasında Kırklarelispor’u ağırlayacak Sakaryaspor hazırlıklarını Sakarya Atatürk Stadı’nda yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana serum tedavisi uygulanan Ercüment, sakatlıkları bulunan Burak Bekaroğlu, Ramazan Sal ve Ferhat Kaya katılmadı.
3 PUANI ALACAĞIZ
Teknik Direktör Engin Korukır, zorlu maçın 11’ini belirledi. Deneyimli teknik adam, maça Ercüment, Tufan, Hakkı Can, Cenk, Yasir, Serdar Ümit, Ferhat, Talha, Cem, Ramazan Çevik ve Mahir 11’yle başlayacak. 4’te 4 yaparak şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyleyen Teknik Direktör Engin Korukır, “Kırklarelispor 4 maçlık serinin ilk karşılaşması. Taraftarımız önünde kazanarak üç puanın sahibi olacağız. Rakiplerimizde bizden önce maçlarını tamamlayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!