kimler geldi Sakarya Hakemliğinin Ulusal hakem karnesi

featured

kimler geldi

Sakarya Hakemliğinin Ulusal hakem  karnesi

Üç Hakeminde hızı aynı

Atilla Karaoğlan’la başlayıp, Sakarya’nın üst düzey hakemlik yapmış isimlerine bu gün Ulusal klasmanda olup Sakarya’yı Türkiye  TFF 2 ve TFF 3 liginde  temsil eden üç hakemimizin, Erkan Enginin, Serkan Önsalın ve  Levent  Gümüşderenin ligin sekteye uğrayan bu gün ki sürecinde ne kadar maça çıkmışlar. Ne kadar düdük çalmışlar, ne kadar 4 hakemlik görevi ile taçlanmışlar ? Bu soruların karşılığına  istatiki bilgiler eşliğinde bakmak istiyoruz. Bunun içinde ilk olarak Erkan Enginle başlayarak ,sırasıyla Serkan Önsalın, Levent Gümüşderenin performanslarına göz atacağız .NAZIM AKTÜRK

ERKAN ENGİN SÜPERDİ..

Sakaryanın son yıllarına önemli ölçüde damga vuran, Sakarya  Süper lig hakemliği taşıyan isim olarak ünlenen Erkan Enginin çıkışı zor ,düşüşü ise kolay oldu. Süper ligten sonra TFF 1 ligine son olarakta  TFF 2 ligine kadar gerileyen Erkan Engin yeni hakem makamında bakalım neler yapmış. ?  Erkan Engin Corono Virus salkınına takılan ligin son anında geride kalan haftalarda TFF 2 liginde tam 7 maçta düdük çalmış.  MHK bulunduğu klasmanın tecrübeli ismi olarak Erkan Engine Süper ligte tam 11 maçta 4 hakem olarak görev vermiş. Erkan Engin 4 hakem olarak birde Kupa maçında görev yapmış. Görüldüğü gibi MHK Erkan Engine daha ziyade dördüncü hakem olarak bayağı maç vermiş.

İŞTE  ENGİNİN  KARNESİ

TFF 2 LİG

Amedspor- Hacettepe

Kırklarelispor-Sarıyer

Başkent Akademi- Manisa Fut.Kulup.

Yeni Çorumspor-Samsunspor

Zonguldak Kömür- 1922 Konyaspor

Sarıyer-Tarsus İdmanyurdu.

4 HAKEM  KARNESİ

Konyaspor-Antalyaspor

Kayserispor-Denizlispor

Gazişehir- Başakşehir

Alanyaspor-Rizespor

BJK-Kayserispor

GB- Göztepe

Trabzonspor- Kasımpaşa

Başakşehir- G.Birliği

Konyaspor-Göztepe

Alanyaspor-Beşiktaş

Antalyaspor- Sivasspor

Antalyaspor-Sivasspor( Kupa)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!