kimler geldi 4

kimler geldi 4

Kimler geldi kimler geçti yazı dizisine bu Gün Levent Gümüşdere ile devam ediyoruz

Önü açık ama ..

Sakarya Hakemliğinin dününü bu gününü anlatan yazı dizisinin dördüncü ve son konuğu Levent Gümüş dere. Daha önce  Sakarya hakemliğinin dününü bu gününü anlatırken yola Süper hakemimiz  Atilla Karaoğlan ile çıkmış, daha sonra sırasıyla  Erkan Engin, Serkan Önsalın performanslarını hakem tahtasına koyarak tartmaya gayret etmiştik. Bu günde Ulusal Hakemliğe yeni yükselen ,gelecek adına etrafa hakem ışığı saçan Levent Gümüşderenin  Corono Virus tatiline gelmeden önceki süreçte gösterdiği performansı dilimizin döndüğünce sizlerle paylaşmaya gayret edeceğiz. Levent Gümüşdere  Ulusal hakemlikte yeni olmasına karşın  bu gün itibarıyla 8 orta  ve 5 yardımcı hakemlik aldı. Bu bulunduğu yerde yeni olan bir hakem için hiçte fena değil.

ÖNÜ AÇIK AMA..

Levent Gümüşdere için  ,hakemliği için bizde olumsuz çok fazla düşünce yok . Ancak bazı sergilediği tutum ve davranışlar ,attığı yanlış adımlar sayesinde MHK nin gelecek vaat eden hakemleri bir araya  getirdiği seminere çağrılmamıştır. Bu onun adına kaçan bir trendir. Bu konuyu  köşeme taşıyarak fazla irdelemeden ,bu güne kadar yönettiği ,4 hakem olarak çıktığı maçların bilançosunu önünüze koyarak Levent Gümüş dereyi anlatmaya devam edeceğiz.

HANKİ MAÇLARDA DÜDÜK ÇALDI ?

Ulusal Hakem klasmanında Sakarya’nın üç numaralı hakemi olma  konumunda üçüncü hakem olan Levent Gümüşdere  daha ilk yılında MHK den sekiz maç alarak bize göre  önemli bir iş başarmıştır. MHK iyi olmayan ,gelecek vaad etmeyen bir hakeme  TFF 3 ligde de olsa bu kadar maç vermez. Böyle bakınca 8 maç Gümüşdere içişn iyi maçtır.

İŞTE YÖNETTİĞİ MAÇLAR

Yozgat- Aksaray

Silivrispor- Bursa Yıldırımspor

Malatya Yeşilyurt- Pazarspor

Payasspor- Derince BLD

Ağrı 1970-Karşıyaka

Batman petrol- Halide Edipadıvar

Kozanspor- Tepeçikspor

Serik Belediye-Tokatspor

TFF 4 MAÇLARI

Amedspor- Hacettepe

Soma -Keciörengücü

Samsunspor- İnegölspor

Zonguldak Kömür- 1922 Konya

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!