Kick Boksçulardan 8 Madalya

Kick Boksçulardan 8 Madalya

İlimiz Kick Boksçuları , Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası ve aynı zamanda Milli Takım belirleme kriterleri olan bu şampiyonasından , 4 Birincilik, 1 İkincilik ve 3 Üçüncülük alarak toplamda 8 madalya alarak,  2018 yılına başarıyla başladılar.

Antalya ilinde yapılan Kick Boks müsabakalarında  Büyükler Kategorisinde Kick Light sitilinde 69 kg.’da Cihat Kopal ,  84 kg.’da Fatih Erman şampiyon olurken, 89 kg.’da Cüneyt Ekmekçi 2. Oldu. 70 kg.’da ringe çıkan Beyza Fatma Özçakar Low Kick ve Full Contact  sitilinde  Türkiye şampiyonu oldu.  Gençler Kategorisinde de Light Contact stilinde 70 kg.’da Sude Özbek 3. olurken, 65 Kg.’da Aleyna Dere Light Contact ve Point Fighting stilinde Türkiye 3.’sü oldu.

Milli Takım ve aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Branş Antrenörü Seydi Gökpınar ; “Aldığımız bu dereceler Milli Takım için çok büyük bir avantaj sağlamakta. Başta Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e ve Spor İl Müdürlüğü Personeline çok teşekkür ederim. Başarılarımız katlanarak devam edecektir” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!