Kick Boksçular Milli Takım İçin

featured

Kick Boksçular Milli Takım İçin

Bolu ilinde devam eden  15 Temmuz Şehitleri Türkiye Kick Boks şampiyonasına , Türkiye genelinden 3000’e yakın sporcu katıldı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Seydi Gökpınar ‘la birlikte Bolu’daki müsabakalarda ringde fırtına gibi esen Kick Boksçular , ilimize madalyalarla dönüyor.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yapan Beyza Fatma Özçakar , Türkiye Şampiyonu olurken,  Cihat Kopal Türkiye 3.’sü oldu. Özçakar , Macaristan’da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonası öncesinde Milli takıma direk katılırken, Kopal ise, milli takım seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Ayrıca Milli Sporcu Ömer Faruk Avcı da , Bolu’da 2. oldu ve milli takım seçmelerine katılmayı başardı.

3-8 Ağustos 2017 tarihleri arasında Samsun’da yapılması planlanan Milli takım seçmeleri öncesinde, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Bolu’dan madalyalarla ayrılan sporcular ve antrenörleri Seydi Gökpınar’ı kutladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!