Kıbrıs Gazisi, ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Gururluyum”

featured

Kıbrıs Gazisi, ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Gururluyum”

ASKF Başkanı, Gazi Yaşar Zımba, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentinde Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını 27 sporcu ile sürdüren Karate A Milli Takımı, Karate Federasyon Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz ve yöneticiler ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu tarafından ayrı ayrı kabul edildi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Türkiye Karate federasyonu Başkanı Av.Dr Aslan Abid Uğuz’un daveti ile katıldığım Kıbrıs gezisi bende gurur duyacağım çok güzel izler bıraktı. Bir Kıbrıs Gazisi olarak gururla taşıdığım gazilik madalyam ile, ikinci vatanım Yavru Vatan Kıbrıs’da olmanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetide ilelebet var olacaktır. Avrupa şampiyonası hazırlıklarına Girne’de devam eden Karate A Milli takımına başarılar diliyorum. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!