“KEYİF VEREN SAKARYASPOR’A AZ KALDI”

featured

“KEYİF VEREN SAKARYASPOR’A AZ KALDI”

Ligin 15’nci haftasında sahasında konuk ettiği Niğde Belediyespor’u 5-1’lik farklı bir skorla geçerek şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atan Sakaryaspor’da Teknik Direktör Engin Korukır maç sonrası açıklamalarda bulundu.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Engin Korukır yaptığı açıklamasında ; “Bizimle beraber aynı hedefi paylaşan bir takımla mücadele ettik. Karşılaşmanın zor olacağını biliyorduk ancak çok keyifli bir maç olduğunu düşünüyorum. Rakip takımın da girdiği gol pozisyonları var ancak bu hafta da çok gol kaçırdık diyebilirim. Biz bu kaçırılan golleri çözmeye çalışıyoruz. Biz kaybetsek bile tribünde bizleri destekleyen taraftarlarımız “Sakaryaspor oynayarak kaybetti” dedirtmek için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Futbolcularıma sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizleri yalnız bırakmayarak stada gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

KEYİF VEREN BİR TAKIM OLACAĞIZ

“Bizim amacımız daha fazla keyif veren bir Sakaryaspor izletmek” diyen Korukır, “henüz 3 haftadır buradayız ve bu süre içinde çok şeyi değiştirmek mümkün olmuyor. Biz elimizden gelen gayreti sahada gösteriyoruz ve mutlu bir hafta sonu yaşattığımız için de gururluyuz. Çok hak etiğimiz bir maç olduğunu söyleyebilirim” dedi.

BİZ SAHADA ELİMİZDEN

GELENİ YAPIYORUZ

Sakaryaspor’un 5-1’lik farklı galibiyetine vurgu yapan bir gazetecinin, “ekonomik sıkıntılarla 5 gol atan bir takımın bu sorunları çözüldüğü taktirde 10 gol atabilir mi?.. sorusuna gülerek cevap veren Engin Korukır; “Biz sahada yapacağımızı yapıyoruz. Dışarıdaki işler hallolur” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!