Keyif Plaj, sorun Karasuspor

featured

Keyif Plaj, sorun Karasuspor

Evet gerçekten de Karasu’da düzenlenen plaj futbolu olağan üstü keyif verdi biz seyredenlere ve tüm yazlıkçılarımıza. Ne mutlu ki ilçemiz Karasu, bir paket çekirdek ile bu büyük zevki yaşattı herkese.

Bizlere bu keyfi yaşatan başta Plaj Kamp Müdürü Hasan Aygüneş olmak üzere tüm ekibine teşekkür etmezsem, özellikle plaj futboluna ihanet etmiş olurum. Tebrikler Aygüneş. Ayrıca ilçemiz sahilinde plaj futbolunun oynanmasında, hatta 13 yıldır kesintiye uğramadan devamlılığında, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Ferruh Sezgin ve ekibinin de emeği büyük. Yine geçtiğimiz yıl hizmete açılan Sahil Park’ın güzelliğini bizlere hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu ile Karasu Belediye Başkanı Sayın Mehmet İspiroğlu’nu da unutmamak gerekir.

Hakemlerimizden tutunda, sahada mücadele eden ve plaj futbolunu bizlere sevdiren tüm futbolcu kardeşlerimize yürekten sevgiler. En önemlisi de maçları bizlere anlatan, anlattığı kadar yaptığı minik espriler ile bir o kadar da sevdiren Sevgili Oktay Sarı kardeşim. Eğer onu unutursam yazıklar olsun bana.

Türkiye Plaj Futbolu 2016 Liginin Karasu etabını, nefis bir organizasyon ile tamamlamamızı sağlayan Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik beyefendiye ve Vizyon Otel Sahibi Hüseyin Yavuzyiğit ile tüm personeline, plaj futbolunu siz okuyucularımıza ulaştıran gazeteci arkadaşlarımıza, özellikle, görselliğe güzellik kazandıran objektifi ile Ömer Sarıca dostuma teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kısacası güzel oldu. Hem de çok güzel. Tam bir plaj keyfinde idi bu sene Karasu etabı.

Şimdi gelelim yeniden yapılanan yönetimi ile Karasuspor’a. Antrenör Atilla Bıçakçı yönetiminde 2016-2017 futbol sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılı ekibimiz, yine geçmiş yıllarda olduğu gibi ilçemiz dışından gelecek olan futbolcu kardeşlerimiz ile mücadele edecek. Durum şimdilik böyle gözükmekte. Son yapılan transferlere baktığımızda bu durum ortaya çıkıyor. Olsun eğer sonunda başarı gelecekse ‘eyvallah’ deriz. Yok amaç orta sıralarda bir takım kurmaksa, hatta küme düşmemeye oynamaksa insanın aklına geçtiğimiz sezon geliyor.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligin ikinci devresinde forma giyen genç kardeşlerimizi görmezlikten gelirseniz, işte o zaman benim itirazım olur. Yok eğer “biz düştüğümüz yerden kalkacağız” diyorsanız o gençleri de görmeyebilirsiniz. O zaman ‘yolunuz açık olsun’ derim.

Evet daha önce sevgili Murat Çelik ile görüştüm. “Yeni yönetim olarak amacımız ligde kalabilecek bir kadro oluşturmak” demiş ve eklemişti “Belediye ve yönetim olarak tesisleşmek ile alt yapıya yönelmek gibi önemli hedeflerimiz bulunuyor. Kendi bünyemizden yetişen futbolcu kardeşlerimiz ile yeni başarılara imza atmak istiyoruz. O yüzden tüm teknik ekip olsun, futbolcular olsun hepsi yerli, yani Karasulu olacak”.

Evet Murat Çelik’in bana sarf ettiği sözler bunlar. Umarım bu söylediklerinde ve projelerinde başarılı olurlar. Yeri gelmişken hemen bu konuyla ilgili bir müjde vereyim. Yönetim önceki gün Demokratik Kongo’dan Danny’i transfer etti. Evet yanlış okumadınız. Karasu’ya bağlı Kongo’lu Danny. Yani yüzde yüz yerli (!). Yorum sizin.

Ne diyelim. Hayırlısı olsun. Karasu sevdamız Karasuspor ile devam edecek. Haftaya görüşme dileği ile şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!