KESTANECİLER YÖNETİMİ İŞ BAŞINDA

featured

Eski günlerini arayan Demir’de Sinan Erol ve ekibi bıraktı, yeni yönetim iş başı yaptı.

DEMİR IŞILDAMAYA BAŞLADI

Sakarya’nın en köklü kulüpleri arasında olan ancak Muammer Güneş’in aramızdan ayrılması sonrasında bu sezon liglere katılmayan Demirspor’da Ersin Kestaneciler ve yönetimi genel kuruldan güvenoyu aldı. Demirspor’da artık yeni dönem başlarken yılların futbol adamı Sinan Erol’da  bu dönemde affını istedi..

SİNAN EROL’DAN UYARILAR GELDİ

Muammer Güneş’in ölümünün ardından büyük bir boşluk yaşayan ve bu sezon liglere katılmayan Demirspor’da genel kurul yapıldı. Yeni başkan Ersin Kestaneciler oldu. Uzun süre Demirspor’un Genel Kaptanlığını üstlenen Sinan Erol yorulduğundan dolayı affını isterken “ Bu kulüp Sakaryaspor’dan önce 1954 yılında kurulan bir kulüp ve müessese takımı. Ancak bizler yönetim olarak kulüp olarak kira ödüyor, elektrik ve doğalgazla birlikte bir dizi kırtasiye masraflarını cebimizden ödemek zorunda kalıyoruz. Yeni yönetimin işi zor ama bunu başaracak güce sahip bir enerjiyi kendilerinde görüyorum ” dedi ve yeni gelen yönetime her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu belirtti ve başarılar diledi…

KESTANECİLER YÖNETİMİ İŞ BAŞINDA

Sakarya ve Türk Futboluna sayısız futbolcular yetiştiren Amatör Ligin en köklü kulüplerinin başında gelen Demirspor’da geçtiğimiz gün Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Üyelerin hazır bulunduğu kongreye tek adayla gidildi ve Ersin Kestaneciler ve ekibi oy birliği ile yeni dönemde Demirspor’un  yeni yönetimine layık görüldüler.. Seçim sonrasında aynı zamanda görev bölümü de yapıldı ve yeni sezonda Demirspor’un liglere hazır hale geleceği özellikle belirtildi. Yeni başkan Ersin Kestaneciler ve yönetimi tüm üyelere teşekkür ederken başkan Kestaneciler genel kurula hitaben bir konuşma yaptı ve gücü yetenden yettiğince destek beklediğini de sözlerine ekledi.

TÜRASAŞ SAKARYA DEMİRSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA HİTABEN

 

Sayın Divan Başkanım , Değerli Genel Kurul Üyeleri ve kıymetli Türasaş Sakarya Demirspor’lular.

Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Olağanüstü genel kurulumuza hoş geldiniz , şeref verdiniz. Genel kurlumuza başlamadan önce; Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca Merhum Başkanımız Değerli büyüğümüz Muammer Güneş’i de rahmetle anıyorum…

Genel kurulumuz, kulübümüzün birliğini ,camiamızın çok sesliliğini ,şeffaflığını en özgün şekilde yansıtan değeridir.

Türasaş Sakarya Demirspor  genel kurulu, divan kurulu , sporcuları ve taraftarı birbirinden ayrılmaz bir bütündür.

Mavi – lacivert renklere gönül veren, Bu renklerin başarısını özlemle bekleyen, bu yolda bana ve arkadaşlarıma görev vererek bizleri onurlandıran tüm üyelerimize teşekkür ederim.

Türasaş’ta çalışanlar olarak bu renklere gönül vermiş bizler, kalıcı başarılar arzuluyorsak, kenetlenmeliyiz. Bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz.

Türk –İş Genel Başkanımız değerli büyüğümüz Sn. Ergün Atalay, Bölge Müdürümüz Sn. Dr. Erdal Aba ve sendikamız Şube Başkanımız Sn. Cemal Yaman biliyoruz ki bizlerden desteklerini hiç eksik etmediler ve etmeyeceklerdir. Bu bizler için inanılmaz bir güçtür. Demirspor’umuzu hak ettiği yerlere hep beraber taşıyacağız.

Yeni sezonda Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte Türasaş Sakarya Demirspor’un başarısı için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza emin olabilirsiniz…

Sayın Protokol, sayın üyeler bizleri bu onurlu göreve layık gördüğünüz için sizlere Yönetim Kurulu adına bir kez daha teşekkür ederim.

Hepinizi ; saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum….

 

TÜRASAŞ SAKARYA DEMİRSPOR BAŞKANI    ERSİN KESTANECİLER

MEHMET ALİ ÇALIŞKAN               Yönetim kurulu Başkan Vekili

EYÜP YILDIZ       Yönetim kurulu Başkan Yardımcı

VURAL GÜRSOY               Yönetim kurulu Başkan Yardımcı

M.ALİ  BAYRAMOĞLU   Yönetim kurulu Genel sekreter

UĞUR UYSAL     Yönetim kurulu mali sekreter

MUSTAFA KESKİN           Yönetim kurulu futbol şube sor.

BÜLENT ÖZBAŞ Yönetim kurulu Alt yapı sor.

YUSUF UÇAR     Yönetim kurulu Alt yapı sor.

ALİCAN ÇALIŞKAN           Yönetim kurulu Alt yapı sor.

MURAT BUDAK Yönetim kurulu Sosyal tes.sor.

SUAT ATEŞ         Yönetim kurulu Veznadar

OĞUZ TIKIZ        Yönetim kurulu Basın söz.

RECEP HIRCA     Salon Sporları Sor.

HAKAN ERGÜNOĞLU    Yönetim Yedek üye

SERDAL ŞİŞMAN              Yönetim Yedek üye

HAKAN TOKER  Yönetim Yedek üye

SAMET ÇELİK     Yönetim Yedek üye

SEDAT MERT     Yönetim Yedek üye

SERCAN ALAR   Yönetim Yedek üye

M.ALİ SERT         Yönetim Yedek üye

MURAT SERDAR               Denetim Başkan

SELAHATTİN ASLAN       Denetim Asıl Üye

MEHMET GÖK  Denetim Asıl Üye

MUHSİN ÖZTUNÇ           Denetim Yedek Üye

İSMAİL ÇETİN    Denetim Yedek Üye

M.FURKAN KURHAN     Denetim Yedek Üye

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!