Kerem Özkan yeniden Büyükşehir’de

Kerem Özkan yeniden Büyükşehir’de

Yeni sezonda Adatıp sponsorluğunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Büyükşehir Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu kadrosunda yer alan Kerem Özkan’ı yeniden kadrosuna dahil etti.

 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Adatıp sponsorluğunda mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hem Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde hem de FİBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir, 2016-2017 Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğunda önemli payı bulunan eski oyuncusu Kerem Özkan ile sözleşme imzaladı. Geçen sezon Bahçeşehir Koleji takımı için mücadele eden Özkan, Türkiye Basketbol Ligi’nde 43 maça çıktı ve 19 dakika, 6.6 sayı, 4 ribaund, 1.5 asist ortalamaları ile oynadı.  30 yaşında ve Sakaryalı olan Özkan, 2.01 metre boyunda ve forvet pozisyonunda görev yapıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!