Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz’ın Sakaryaspor Maç Sonu Açıklamaları / Video Haber

featured

Spor Toto 1’inci Lig’de 23’üncü hafta mücadelesinde Sakaryaspor’a konuk olan Ankara Keçiörengücü, karşılaşmadan 2-0’lık  skorla mağlup ayrıldı. Maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik sorumlu Hamdi Yılmaz mağlubiyeti değerlendirdi.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, “Bugün Sakaryaspor’la oynadığımız maçta kötü hava koşulu ve kötü zemin olmasına rağmen genelde çok iyi bir maç oldu. İlk 45 dakika uzatmaya kadar bizim açımızdan çok iyiydi. Uzatma gösterildikten sonra bizim kendi yapmış olduğumuz hatayla topun kendi kalemize gittiği sırada penaltıdan yediğimiz golle soyunma odasına ilk yarı 1-0 mağlup olarak girdik. İkinci yarı bunu telafi etmek için her şeyi yaptık. Bu hava şartların çok çok güzel oyun oldu. Direkten dönen top gol olsaydı çok çok farklı bir maç olacaktı. İkinci topu saymıyorum bile oyuncular çok iyi oynadı ve çok iyi hazırlanmışlardı. Bunun yanında bizim çok kritik yerlerde önemli eksikliklerimizde vardı. Bugün bizim için hayırlısı buymuş, puansız dönüyoruz. İnşallah bundan sonra kaybettiğimiz puanları toplayarak devam ederiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!