Kazımpaşa BİRLİK

featured

Kazımpaşa BİRLİK oldu

Beş yıl önce kurulmasına rağmen bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Serdivan’ı temsil edecek olan Kazımpaşa Birlikspor güçlü yönetimiyle basının huzuruna çıktı. Kazımpaşa Birlikspor Başkanı Gürkan Gürseven yeni sezon öncesi yönetim kurulunu, Onursal Başkan Reyhan Meyvalı ve yeni sponsor Isı Yapı’yı basınla tanıştırırken hedeflerini ilk kez çıktıkları BAL’da barınmak olarak çizdi. Serdivanspor’la birlikte bu sezon BAL’da Serdivan’ı temsil edeceklerini söyleyen Başkan Gürkan Gürseven 5 yıllık süreçte büyük destek gördükleri Onursal Başkan Reyhan Meyvalı’ya sözü bıraktı.

MEYVALI DESTEĞİ

Kazımpaşa’nın sporsever annesi Reyhan Meyvalı maddi manevi tüm imkanlarıyla Kazımpaşa Birlikspor’a destek oluyor. Meyvalı “Hedefimiz Kazımpaşa gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporun yanına çekmek. Kısa sürede çok yol aldık. Amacımız birlik ve beraberlik içinde Kazımpaşa Birlikspor’u daha iyi seviyelere yükseltmek” dedi.

YENİ SPONSOR ISI YAPI

Kazımpaşa Birlikspor’un yeni sezonda adı “Isı Yapı Kazımpaşa Birlikspor” olacak. Kuruluş yılı 2017’den bu yana Kazımpaşa Birlikspor’un yanında olduklarını belirten Isı Yapı’nın genç patronu Özhan Suseven “Kazımpaşa Birlikspor’la zaten beş yıldır birlikteyiz. Sadece işi resmiyete döktük ve beldemizin takımına sponsor olduk” dedi.

İŞTE BİRLİK YÖNETİMİ

Isı Yapı Kazımpaşa Birlikspor Başkanı Gürkan Gürseven yeni yönetimini Kazımpaşa’nın sevilen isimleriyle donattı. Güçlü bir yönetimle mütevazi bir bütçe yaptıklarını ve BAL’da barınma hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Gürseven’in yönetiminde Çağlayan Sümbül, Tuncay Cantimer, Aziz Dönmez, Ahmet Meyvalı, Tahsin Kılıçarslan, Erol Atmaca, Yusuf Haldızoğlu, Semih Uludağ, Serdar Kahriman, Recep Türk, Erkan Kahriman, Ercan Türkseven, Fatih Kurhan, Serhat Kurhan, Cihat Seçgin, Serdar Önaydar, Rıdvan Almak, Rıdvan Boz, Adem Karaca ve Ramazan Zengin yer alıyor.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!