Kazimiyespor’dan 10 numara takviye

featured
Kazimiyespor, geçen sezon takıma büyük katkı sağlayan Orta Saha oyuncusu Semih Kesim ile anlaşmaya vardı.
Geçen sezon Kazimiyespor’da başarılı bir sezon geçiren 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Semih Kesim ile 2018-2019 sezonu itibaren geçerli olmak üzere 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Kazimiyespor Basın sözcüsü Serkan Bilgin yaptığı açıklamada; Semih Kesim ile uzun süredir iletişim halindeydik. Ancak tam anlamıyla anlaşmaya varmadığımız dan dolayı kamuoyunu bilgilendirmek istemedik. Bugün yaptığımız toplantı neticesinde geçen sezon formamımızı en iyi şekilde terleten 10 numaramız Semih Kesim ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Kulübümüze şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Geçen sezon 1 puan ile kaçırmış olduğumuz Süper Amatör Lig’ine bu sezon çıkmak için Yönetimimiz ve Futbolcularımız olarak daha fazla çalışarak hedefimize ulaşacağımızda hiç şüphem yok, dedi.
Semih Kesim, 2004 yılında filiz lisans ile ilk olarak futbol hayatına Hendekspor’da adım attı. Futbol hayatı boyunca 10 yıl Hendekspor’un formasını terleten tecrübeli orta saha oyuncusu 6 yılda Kazimiyespor’un formasını terleten 10 numara oyuncusu Semih Kesim adından sıkça söz ettirmeyi de başardı.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!